El millor bàsquet infantil s’aplega a Castelldefels

Arriba la novena edició del Torneig de Reis amb la participació d’una àmplia representació d’equips ACB així com dos conjunts estrangers.

Tot a punt per a la celebració d’un dels tornejos més importants en categoria infantil. Del 2 al 5 de gener es disputarà a Castelldefels el Torneig de Reis, que enguany arriba a la seva novena edició. La competició, ja tot un referent nacional i internacional que compta amb el segell d’homologació FIBA, aplegarà els millors equips espanyols de la categoria (FC Barcelona, Reial Madrid, Unicaja –campió de l’edició del 2014-, Joventut de Badalona, València, Estudiantes, CAI Saragossa o Manresa, entre d'altres). A més, enguany seran dos els equips estrangers els que prendran part en aquesta competició nadalenca, el Dinamo de Moscou (Rússia) i l’Escola Azzurra de Roma (Itàlia).

El Torneig es dividirà en dues categories. El Torneig A, homologat per la FIBA Europa dins del seu circuit sots 14 i el Torneig B, que aquesta edició comptarà amb nou equips de primer any. Les instal·lacions que acolliran la competició seran el pavelló municipal de Can Vinader, el de Can Roca, així com el pavelló del SAFA de Gavà.

En el Torneig A, la fase prèvia es dividirà en quatre grups: A (Joventut de Badalona, CAI Saragossa i CB Tarragona), B (FC Barcelona, València i Estudiantes), C (Reial Madrid, Dinamo de Moscou i CB L’Hospitalet) i D (Unicaja Màlaga, Stella Azurra i Manresa).

Antonio Osuna, president del CB Castelldefels, explica que “l’homologació de la FIBA és important, i pel cartell d'equips estem entre els millors torneigs d'Europa. Creixem i seguim amb aquesta vocació de seguir endavant any rere any. Enguany venen dos equips de fora de l'estat i pràcticament totes les millors escoles ACB, per tant estem més que satisfets”.


Redacció / Foto: Basquetfels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix