El CB Prat Joventut és el cuer a la Lliga l’Adecco Or

L’equip dirigit per Agustí Julbe ha arribat a l’equador de la competició amb només tres victòries en els catorze partits que ha jugat.

Tres victòries i onze derrotes. Aquest són els números del CB Prat Joventut al final de la primera volta de la Lliga a l’Adecco Or que l’ha situat en la darrera posició de la classificació. Aquest cap de setmana es va arribar a l’equador d’una competició on el Quesos Ferrato de Palència va conquerir el títol d’hivern.

Lluny dels objectius marcats a principi de la temporada, el conjunt d’Agustí Julbe ha traçat una línia molt irregular en el seu primer any a la segona categoria nacional de bàsquet. Per a l’entrenador el seu equip “està sent competitiu però li falta solidesa i regularitat en el treball. Si mirem en quina posició estem a la classificació ningú pot estar content. D’altra banda és veritat que sabíem de les exigències de la categoria malgrat que hem tingut la constància de seguir lluitant els partits fins al final”. Julbe considera fins ara “ho hem fet bé en molts partits però no hem estat capaços de guanyar, potser per deixar de fer el que estàvem fent, potser per angoixa o ansietat” i afegeix que “cal trobar la tranquil·litat perquè els resultats arribaran.”

Segona volta

Agustí Julbe espera que a la segona volta, que comença precisament aquesta setmana, el seu equip millori els resultats assolits fins al moment. “Sóc optimista i penso que si treballem igual o millor i tenim una mica més de sort podrem aconseguir el repte de la permanència”. El primer partit de la segona fase de la competició serà a la pista de la Unión Financiera Baloncesto Oviedo.


Redacció / Foto: CB Prat Joventut

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix