El CV Sant Boi ja coneix el seu rival a la Copa Princesa 2015

Les baixllobregatines s’enfrontaran en les semifinals al CV Torrelavega en una competició que se celebrarà a Madrid els dies 10 i 11 de gener.

 

Madrid acollirà el 10 i 11 de gener la Copa Princesa, que enguany arriba a la seva vuitena edició. Els dos millors classificats de cada un dels dos grups de la Superlliga Femenina 2 s’enfrontaran en unes semifinals molt igualades per un lloc a la final.

El VP Madrid, organitzador de la competició i dirigit per Benjamín Vicedo, s’enfrontarà en la primera eliminatòria al Figaro Haris de Tenerife (dissabte, 17.30 h). El conjunt de Patricia Suárez s’estrena a la Copa després d’haver assolit l’ascens a la segona categoria del voleibol nacional la passada temporada. A més són una de les revelacions enguany a la Lliga.

La segona semifinal, dissabte a les 20 hores, enfrontarà el CV Torrelaveva i al CV Sant Boi. Les càntabres, que entrena Alejandro Río, són les dominadores absolutes del grup A i encara no han perdut en competició oficial aquesta temporada. Mentre, les del Baix Llobregat es van classificar per la Copa a la darrera jornada i precisament guanyant al campió d’hivern del grup B, el VP Madrid.

Actualment, el títol està en mans de l’Emevé Élide, que el va conquerir l’any passat a Miranda de Ebro. Les gallegues van guanyar a la final es van imposar al CV Torrelavega per 3 a 0.

Redacció / Foto: CV Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix