José Gálvez, expresident de la UE Cornellà, demanda al diari Sport

Ho fa per calúmnies i difamació, i també duu al jutjat l’autor de la informació publicada i cap de premsa del club, Javier Merino, així com al president de l’entitat esportiva, Alejandro Talavera.

Continua la guerra de demandes. La setmana passada, el web de la UE Cornellà va emetre un comunicat on explicava que l’entitat de futbol tenia la intenció de demandar José Gálvez, expresident del club, com a responsable de no“presentar la liquidació de l’IVA durant els períodes del mandat dels exercicis 2010, 2011 i 2012”. Com a conseqüència, segons informava el web, la UE Cornellà haurà de pagar “els seus interessos i la multa imposada per l’Agència Tributària”. Un fet que “ha provocat una important pèrdua patrimonial per a l’entitat.”

Doncs bé, un dia després, el diari Sport es va fer ressò del comunicat de l’entitat a través d’una informació signada per al seu col·laborador, Javier Merino, que alhora és el cap de premsa i speaker de la UE Cornellà. Curiosament, el club considera que José Gálvez és “responsable directe” i deixa fora de la possible demanda tres dels seus actuals directius que van formar part de l’anterior junta directiva (José Antonio Cruz –administrador i comptable de l’entitat-, Tomás Mas –vicepresident- i Gaspar Pedrerol –directiu-).

Contundent resposta

L’acusació i la intenció de demandar el club per “incorrecta gestió impositiva”  de José Gálvez ja han tingut una contundent resposta. El que va ser president de la UE Cornellà ha presentat tres demandes per calúmnies i difamació: dues en un jutjat de Barcelona i una altra al jutjat de Cornellà, arran de la informació publicada tant al web com al diari Sport. Els demandats són la publicació esportiva (diari Sport), l’autor de la informació, Javier Merino, i el president de la UE Cornellà, Alejandro Talavera.

L’expresident de la UE Cornellà, José Gálvez té molt clar que “demandaré totes aquelles persones que atempten contra el meu honor. No deixaré passar res i qualsevol cosa que es publiqui que sigui fals tindrà la seva demanda” i ha afegit que “arribaré fins a les darreres conseqüències del que s’està fent des de la UE Cornellà. Tots tindran la seva adequada resposta”. A més, l’exmandatari ha enviat al diari Sport un burofax demanant el dret de rèplica en les “condicions que marca la llei.”

Redacció / Foto: La Premsa del Baix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix