La Sansi 8 de Viladecans aplega més de 1.700 participants

Marc Alcalá (FC Barcelona) i Montse Mas (CE Montornès) es proclamen campions de Catalunya dels cinc quilòmetres.

Ahir es va celebrar amb gran èxit de participació La Sansi 8 de Viladecans. La prova atlètica va reunir més de 1.700 participants i paral·lelament es va organitzar el Campionat de Catalunya dels cinc quilòmetres en ruta. La matinal també va congregar prop de 300 menors que van participar en tres curses segons l’edat dels participants.

Va ser una prova amb més nivell d'Espanya en la modalitat dels cinc quilòmetres amb ruta de tot l'any, ja que va comptar amb la presència de grans figures del món de l'atletisme. El guanyador de la cursa va ser el campió dels Jocs del Mediterrani sots 23, Marc Alcalá (FC Barcelona), que va finalitzar en primer lloc amb un nou rècord (14'27’’) superant al marroquí Ibrahim Ezzaidouni (FC Barcelona, 14’30’’), campió català de 3.000 metres obstacles, i al campió d'Espanya júnior de 5.000 metres Mohamed Zaitouni (FC Barcelona, 14’32’’). En quart lloc va acabar el viladecanenc Carles Castillejo (Adidas, 14’40’’), que va reaparèixer després d'una greu lesió. Fins a deu atletes van baixar dels 15 minuts. En la categoria femenina, va haver-hi sorpresa, ja que la victòria va ser per a Montse Mas (CE Montornès), amb un registre de 17’07’’, superant a Fátima El Aouja (CE Montornès, 17’08’’) i a Hasna Bahom (La Sansi, 17’15’’).

Redacció / Foto: La Sansi 8 Viladecans