Albert Poch deixa de ser entrenador del Gavà

Els jugadors del primer equip es neguen a entrenar mentre que Juanma Pons, fins ara responsable del futbol base del Marianao Poblet de Sant Boi, serà el substitut.

 

Dit i fet. La Premsa del Baix avançava ahir al matí la més que probable marxa d’Albert Poch del CF Gavà. Precisament, al vespre i durant el sopar de Nadal amb la plantilla el directiu Lluís Santos va enviar un missatge de veu al tècnic comunicant-li, segons l’entrenador, que estava cessat del seu càrrec. El seu substitut serà Juanma Pons, fins ara el responsable del futbol base del Marianao Poblet.

La Premsa del Baix es va posar en contacte amb l’Albert Poch per conèixer la seva versió i va confirmar “que l’havien durant el sopar de Nadal amb la plantilla” i afegeix que “vaig quedar molt sorprès perquè fins aquell moment ningú m’havia dir absolutament res sobre una decisió que, segons dedueixo, ja estava presa feia algunes setmanes”. El ja extècnic del CF Gavà ha admès que “vaig haver de marxar del sopar molt afectat i, fins i tot, he arribat a plorar”. Finalment, assegura que respecta la decisió que ha pres la junta directiva i la seva actitud “serà la de mantenir la meva línia de no fer cap tipus de declaració en contra de ningú.”

La crisi institucional ja és un fet i la situació s’ha agreujat encara més quan ahir la totalitat de la plantilla del primer equip va decidir no entrenar.

Versió de la directiva i comunicat

D’altra banda, el president Manuel Maniega assegura que “Albert Poch no va mostrar cap tipus d’interès per continuar el projecte esportiu i, per tant, es va decidir que no continués al club”. Referent a l’actitud dels jugadors del primer equip de no entrenar dimecres, el mandatari té clar que no està bé i sorprenent “per la qual cosa aixecarem acta de la incomparescència dels jugadors i si cal demanarem la suspensió del partit del pròxim cap de setmana” i afegeix que “també deixarem aquest tema en mans de la Federació Catalana de Futbol”. Segons ha explicat Maniega a La Premsa del Baix, demà té una reunió amb l’alcaldessa per explicar-li la situació que està vivint l’entitat.

D’altra banda, el CF Gavà ha enviat un comunicat de premsa als mitjans de comunicació per explicar la seva versió dels fets, mentre que l’empresa MSA Sports Advisory ha assegurat, via twitter, que no havia rebut cap comunicat oficial del trencament del contracte que l’unia amb l’entitat i per la qual cosa “continuaran treballant”.

Redació / Foto: Gavà TV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix