Canvi de rumb en el Club de Futbol Gavà

El president Manuel Maniega cessa el director esportiu, Ramon López Adán, i incorpora noves persones que s’encarregaran d’aconseguir ingressos per al club després de trencar relacions amb l’empresa MSA Sports Advisory.

L’entitat de futbol gavanenca ha iniciat una nova etapa. El president del CF Gavà, Manuel Maniega, ha decidit posar fí a la relació que tenia el club amb l’empressa MSA Sports Advisory perquè “des de la junta directiva enteniem que no s’estava gestionant bé. No arribava ni solucionava tots els problemes que teníem”. Així doncs, el mandatari i els seus directius van acordar incorporar a una nova empresa anomenada Feeling Store SL, que “s’encarregarà de l’àrea de màrqueting i publicitat per aconseguir uns necessaris ingressos”, segons diu Maniega. El president assegura a La Premsa del Baix que “estem amb deutes des de fa temps i cal una reorientació econòmica per donar solució al problema que tenim. Hem deixat d’ingressar 1/4 de l’ajuda que rebíem de l’Ajuntament i Barnasud i això ens ha afectat molt.”

Sense director esportiu

D’altra banda, des d’avui l’entitat blaugrana ja no té director esportiu. El president, Manuel Maniega, va anunciar ahir que Ramón López Adán “deixa d’exercir les seves funcions” i que, de moment, “la vacant no serà coberta”. López Adán continuarà vinculat a l’EF Gavà, un club independent encara amb un contracte de col·laboració amb el CF Gavà.

La Premsa del Baix també ha pogut saber que l’actual entrenador, Albert Poch, podria deixar també el club, ja que el tècnic va venir precisament de la mà de Ramón López Adán.

Redacció / Foto: cfgava.blogspot.com

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix