El CEBLLOB signa el Manifest de Valors

El Consell Esportiu del Baix Llobregat va participar en l’acte celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona per l’Agrupació Territorial de Consell Esportius de Barcelona.

Dijous passat 11 de desembre, va tenir lloc la signatura del Manifest de Valors dels Consells Esportius de la Província de Barcelona, amb la presència del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau. Cal destacar també de la presència del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) amb el seu president, el collbatonenc Salvador Valls.

La presentació d’aquest manifest, impulsat pel president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, Josep Monràs, es va celebrar al Museu Olímpic i de l’Esport i també va comptar amb l’assistència de diferents representants de tots els Consells Esportius de la província, representants de diferents federacions esportives catalanes i esportistes com el jugador d’hoquei patins del FC Barcelona, Marc Gual, el pilot de ral·lies, Josep M. Membrado o l’exatleta olímpic Carlos Sala.

La primera intervenció va anar a càrrec del psicòleg esportiu Pere Alastrué que va fer una reflexió sobre els valors en l’esport de base. Seguidament, el president de l’Agrupació de Consells Esportius de Barcelona, Josep Monràs, va presentar el Manifest, un manifest que “consolida el compromís que sempre han tingut els consells esportius a l’hora de fomentar valors en la pràctica esportiva; els resultats no són tan importants com que els nois i noies s’ho passin bé fent esport.”

Posteriorment, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, va ratificar el compromís de la Generalitat amb els Consells Esportius de Barcelona i, per extensió, amb els de tota Catalunya, mitjançant el desplegament dels diferents programes, com és el cas dels Jocs Esportius Escolars.

Finalment, tots els representants dels Consells Esportius de la província van signar el Manifest. Aquest acte va estar organitzat per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de la Diputació de Barcelona.

Redaciió / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix