Reconeixement federatiu a l'Escola AFA de Sant Feliu

La Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) la va premiar per la bona tasca que realitza l'entitat UNES per promoure l'activitat física entre les persones amb discapacitat. 

La Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha premiat l'Escola d'Activitat Física AFA, impulsada per la Unió Esportiva de Sant Feliu UNES, com un dels projectes de mèrit promogut per un club esportiu a Catalunya. El reconeixement a l'Escola es va fer en el marc de la cerimònia de commemoració dels 45 anys de la Federació celebrada el 4 de desembre a Barcelona. En concret, el premi a l'Escola AFA reconeix la bona tasca que realitza l'entitat UNES a través d'aquest projecte iniciat l'any 2009 per promoure l'activitat física entre les persones amb discapacitat. 

D'altra banda, la Unió Esportiva UNES va estar seleccionada entre les tres entitats esportives finalistes en la categoria de premis al millor club, guardó que finalment va guanyar el Club Deportivo Minusválidos San Rafael. L'UNES es dedica a la promoció de l'esport entre les persones amb discapacitats físiques, especialment des del bàsquet en cadira de rodes.

Durant la cerimònia dels quaranta-cinc anys de la Federació es va fer també un reconeixement a esportistes, clubs, tècnics i àrbitres/jutges del món de l'esport adaptat català. També es va fer un homenatge als esportistes participants als Jocs Paralímpics de Londres 2012, a l'expresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, i als diferents expresidents de la FCEDF.

La Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física és una entitat privada d'utilitat pública i d'interès cívic i social dedicada a l'esport adaptat federat. Es va fundar el 12 de novembre de 1969. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix