El millor futbol benjamí es va aplegar a Sant Boi

Nàstic de Manresa, a la categoria A, i El Masnou, a la B, van ser els guanyadors.

Amb una gran afluència de públic i un alt nivell en la majoria dels equips participants, l’Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat va acollir dilluns passat la cinquena edició del Torneig de Futbol Benjamí Leroy Merlin, organitzat pel FC Santboià.

Un total de trenta-dos equips, dividits en dues categories (nascuts el 2005 i 2006), van omplir durant tot el dia la gespa de l'estadi. Juntament amb el benjamí de l’FC Barcelona, es van poder veure en acció equips com el CE Sabadell, Girona FC, Nàstic de Tarragona, CE l’Hospitalet, UD Cornellà o Gimnàstic de Manresa, juntament amb una representació de tots els equips de Sant Boi, CF Ciudad Cooperativa, UD Marianao Poblet, CF Vinyets Molí-Vell o FC Casablanca. L’FC Santboià va participar amb els seus vuit equips benjamins, de primer i segon any.

En la Categoria A, reservada als equips de segon any (nascuts l’any 2005), cal destacar el bon paper del Benjamí A del Santboià, el qual va plantar cara a tot un Barça en semifinals, essent derrotat en la tanda de penals després de l’empat (1-1) al que es va arribar al final del partit. Prèviament, en quarts, l’equip havia derrotat al CE Sabadell (3-1). La final la van disputar l’FC Barcelona i el Gimnàstic Manresa, amb victòria final dels manresans, club que, any rere any, demostra en aquest torneig el gran nivell del seu planter. Una llarga tanda de penals va decantar el triomf de banda dels manresans (6-5).

Pel que fa a la Categoria B, cal fer esment del bon paper del CF Vinyets Molí-Vell, que només va caure en semifinals davant del que seria el posterior guanyador, el CD Masnou, i del Benjamí D del Santboià, derrotat amb un gol pràcticament en la darrera jugada del partit, després d’haver plantat cara a tot un Nàstic de Tarragona. En la final, Masnou i Nàstic van oferir un vistós partit on els tarragonins van estar a punt de capgirar el marcador remuntant un (3-0) fins a arribar al (3-2) final que va donar el triomf al CD Masnou.

Cal resaltar la participació de pares de jugadors del futbol base i d'aficionats del Santboià, que van col·laborar amb l'organització per aconseguir una brillant diada de futbol formatiu.

Redacció / Foto: FC Santboià

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix