El Consorci de Turisme presenta l’oferta de turisme esportiu

L’acte s’ha celebrat avui a l’Estadi Power8 Stadium de l’RCD Espanyol.

L’Estadi de l’RCD Espanyol, el Power8 Stadium, ha estat l’escenari avui de la presentació per part del Consorci de Turisme del Baix Llobregat de l’oferta de turisme esportiu a la comarca. L’acte ha consistit en la presentació del catàleg i una visita guiada per les instal·lacions de l’RCD Espanyol de la mà de Josep Toldrà, director de l'estadi, i Ángel Rojas, director de telecomunicacions del club. L’RCD Espanyol amb el seu estadi a Cornellà-El Prat i la seva oferta d’activitats és un dels emblemes més importants de la comarca.

El president del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme, Josep Perpinyà, ha destacat en la seva intervenció d’aquest projecte té com a l’objectiu “donar a conèixer el potencial que té la comarca de turisme esportiu. Per a nosaltres el sector turístic és molt important per l’economia i el que es tracta és que vinguin al Baix Llobregat, una comarca que on hi ha un gran desconeixement de la seva realitat”. També ha explicat que “en els trenta municipis que hi ha al Baix Llobregat hi ha equipament de primer nivell.”

D’altra banda, Antoni Alegre, director de màrqueting del club blanc-i-blau, ha dit que “la instal·lació que té l’RCD Espanyol comparteix les mateixes inquietuds que té el Consorci de Turisme del baix Llobregat. Disposem d’un equipament que no només es pot jugar a futbol sinó que es fan altres tipus d’activitats.”

Laura García, coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ha assegurat que “la comarca té un gran potencial per acollir una oferta de turisme esportiu, ja que compta d’una àmplia xarxa d’equipaments de qualitat, d’allotjaments, una gran oferta esportiva i també complementària. A més es pot practicar esport tot l’any, ja que hi ha un clima mediterrani idoni i estem molt a prop de Barcelona” i ha afegit que “també tenim l’aeroport Barcelona-el Prat a tocar i un entorn natural magnífic des de Montserrat fins al Delta del Llobregat.”

Àmplia xarxa d’equipaments

El Baix Llobregat acull arreu de la comarca un gran nombre d’equipaments esportius d’alta qualitat molts dels quals promouen equips que participen en les competicions professionals. Instal·lacions i entitats esportives del Baix Llobregat han volgut formar part d’un catàleg per a promoure la comarca com un destí ideal per a la pràctica esportiva de diferents modalitats.

L’oferta esportiva és, junt amb l’oferta de turisme familiar, gastronòmica i de reunions, les línies de treball més destacades per atraure visitants i turistes a la comarca. Per aquest motiu, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa una iniciativa amb la col·laboració dels municipis i de les entitats esportives per promoure l’oferta de turisme esportiu, que permeti la captació d’stages i de competicions, i també oferir activitats esportives que complementin les estades dels nostres turistes.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix