Gavà acollirà el cap de setmana el Torneig de Nadal de Softbol Indoor

EL CBS Sant Boi es va proclamar sotscampió de la Copa Catalunya sènior 2014 després de perdre la final davant del Barcelona Blau (2014).

Des del 6 al 8 de desembre se celebrarà a Gavà la dotzena edició del Torneig de Nadal de Softbol indoor, organitzat pel Projecte Softball Gavanenc. Els equips participants seran el Projecte Softball Gavanenc, CBS Gavà, CBS Sant Boi, CB Barcelona i CBS Viladecans. Cal destacar que també aquest diumenge es realitzaran una sèrie de partits de Softbol amb la modalitat “Slow Pitch”. Participaran el Projecte Reliquies, Llampecs de Montjuic, Veterans de Gavà, Legendarios de Viladecans i Pato SOS. Una competició que es fa en record al fundador de l’entitat organitzadora Andrés Iborra.

Segons de Catalunya

D’altra banda, el CBS Sant Boi es va proclamar sotscampió de la Copa Catalunya de beisbol en perdre a la final davant del Barcelona Blau per 2 a 1 en un partit que es va disputar en el camp municipal Carlos Pérez de Rozas a Montjuïc. En un primer moment es van avançar el conjunt baixllobregatí amb un “Squeeze Play”. Tanmateix, el partit encara havia de fer un gir. Després que el Barcelona empatés el partit a 1, Toni Sarduy va aconseguir un esplèndid ‘Home Run’ per la part dreta del camp, anotant la segona carrera per al seu equip i guanyant el partit.

Redacció / Foto: PS Gavanenc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix