La UE Cornellà s’acomiada de la Copa del Rei amb una ‘maneta’

L’eliminatòria de setzens de final va finalitzar amb un balanç favorable al Reial Madrid, actual campió d'Europa, per 9 a 1.

No hi va haver un miracle esportiu. Tot el contrari, el Santiago Bernabéu va viure una nova golejada del Reial Madrid (5-0) en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els de Carlo Ancelotti van tornar a demostrar la gran superioritat sobre un rival de categoria inferior oferint a la seva afició bon futbol i, sobretot, gols. Els cornellanencs van mostrar una bona imatge a la primera meitat, però a la segona van ser superats àmpliament per l’actual campió d’Europa i de la Copa del Rei. L’eliminatòria va finalitzar amb un balanç favorable de 9 a 1 per al Reial Madrid (1 a 4 a l’anada i 5 a 0 a la tornada). L’únic gol que va aconseguir la UE Cornellà en els dos partits va ser d’Òscar Muñoz en el partit d’anada.

El partit però, va començar força bé per als de Jordi Roger. En el minut 14 van tenir l’oportunitat d’inaugurar el marcador i posar la por al cos als madrilenys. Una clara falta d’Arbeloa sobre Boniquet dins de l’àrea va ser castigat pel col·legiat amb penal. El mateix jugador cornellanenc van llançar des dels once metres però no va estar gens encertat. A partir d’aquí va arribar el festival golejador del Reial Madrid. El primer gol va arribar després d’una gran jugada d’Isco que James Rodríguez va definir perfectament amb una paràbola fent l’1 a 0. Transcorreguda la primera mitja hora, els locals van fer dos gols gairebé consecutius. Isco va ampliar el compte amb el segon i, posteriorment, el colombià James Rodríguez sentenciava definitivament el partit i l’eliminatòria amb el tercer.

A la represa, Jesé es va convertir en el gran protagonista després de substituir Khedira, que va patir un cop al cap i va passar la nit a l’hospital. El canari tornava a jugar després de 259 dies sense fer-ho per una lesió al genoll. Un xut de ‘Chicharito’ Hernández va anar al pal y en el refús Borja va introduir la pilota en la seva porteria. I el cinquè va arribar ja quan s’enfilava la recta final del partit un xut creuat de Jesé va significar la ‘maneta’.

Una vegada finalitzar el partit, els homes de Jordi Roger va aplaudir la seva afició per agrair-li la seva presència, i van marxar del Santiago Bernabéu amb una experiència inoblidable. Ara, la UE Cornellà se centrarà en la Lliga per aconseguir el seu principal objectiu, la permanència.

 

ENTRENADORS

Carlo Ancelotti (Real Madrid CF): “Penso que hem guanyat bé i hem mostrat gran qualitat en el joc. No pensem en el rècord abans, ni ho farem després, ja que tenim un important partit davant del Celta. El treball de Zidane és molt bo. Té carisma i els jugadors l’escolten. A poc a poc, la pedrera serà important en l’equip.”

Jordi Roger (UE Cornellà): “Es queda un gran record i una experiència inoblidable. Hem pogut gaudir d’un bon partit davant del millor equip de futbol del món. Són jugadors que tenen una gran qualitat, de categoria superior, i això s’ha demostrat en l’eliminatòria que va quedar sentenciada a l’anada.”

 

ZONA MIXTA

Reial Madrid CF:

Jesé: “Estic molt content per tornar i pel meu gol. Són molts mesos de sofriment. Tothom m’ha ajudat molt, l’afició, el president, els meus companys. L’afició em vol molt i jo també a ells. S’ha de seguir treballant per millorar físicament. Li dedico el gol a l’afició perquè m’han donat suport molt. També els metges, fisios i recuperadors.”

Javi Muñoz: “Em sento el noi més feliç del món i estic molt content per debutar amb el primer equip. Ara haig de seguir treballant perquè es repeteixi més vegades. M’enduc la samarreta signada pels companys i la pilota que m’ha regalat Hierro.”

UE Cornellà:

Boniquet: “Jugar davant de seixanta mil persones ha estat increïble, llàstima el penal que he fallat, això continua.”

Pep Caballé: “Hem donat la cara, hem gaudit i penso que el resultat és el de menys. L’estadi ens ha impressionat molt a tots i és un dels millors del món.”

 

FITXA

REIAL MADRID CF-UE CORNELLÀ (5-0)

REAL MADRID CF: Pacheco; Arbeloa, Varane (Llorente, 46’), Nacho, Coentrao; Khedira (Jesé, 57’), Illarramendi, Medrán; Isco, Jame Rodríguez (Javier Muñoz, 63’) i ‘Chicharito’ Hernández.

UE CORNELLÀ: Íñigo; Pere, Pelegrí, Borja López, Israel; Luis (Trujillo, 57’), Sergio Gómez, David García, Boniquet; Óscar Muñoz (Joaquín, 57’) i Gallar (Pep Caballé, 69’).

GOLS: 1-0 (16’). James Rodriguez. 2-0 (32’): Isco. 3-0 (34’): James Roríguez. 4-0 (60’): Borja (p.p.). 5-0 (77’): Jesé.

ÀRBITRE: González González, del col·legi lleonès. Grogues als locals Illarramendi i Javier Muñoz.

CAMP: Santiago Bernabéu. Uns 45.000 espectadors.

 

Marçal Fontanals / Foto: Real Madrid CF



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix