La UE Cornellà torna a enfrontar-se davant del Reial Madrid

Avui, a partir de les 20 hores, juga al Santiago Bernabéu en el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei.

El Santiago Bernabéu serà escenari avui, a partir de les 20 hores, del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. UE Cornellà i Reial Madrid FC tornaran a enfrontar-se per estar a la següent eliminatòria de la competició. Cal recordar que els de Carlos Acelotti es van imposar en el partit d’anada, que es va jugar en el Power8 Stadium de l'RCD Espanyol, per 1 a 4 i va deixar pràcticament sentenciada l’eliminatòria.

Sense els cracks

L’entrenador del Reial Madrid, Carlo Acelotti, va donar a conèixer la llista de 17 jugadors convocats per al partit d’avui. Significatiu és que torna a donar descans les seves principals figures com Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Kroos, Bale o Benzema. La novetat és la convocatòria de Jesé, que té molts números per a reaparèixer després de la seva lesió de lligaments creuats al genoll dret el passat març en partit de vuitens de final de la Champions Leage davant del Schalke 04.

D’altra banda, l’expedició cornellanenca va sortir ahir amb autocar direcció capa la capital d’Espanya. Jordi Roger, entrenador del conjunt verd, ha convocat tots els integrants de la plantilla per viure en directe un partit històric per a tots ells.

Redacció / Foto: La Nueva España

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix