L’esport gavanenc es va aplegar a l’Espai Maragall

Es va celebrar la primera edició de la Nit de l’Esport on es va fer un reconeixement a la tasca i èxits esportius de la temporada 2013-14 de totes les entitats esportives de la ciutat.

L’Espai Maragall va ser el centre de l’esport gavanenc per una nit. Ahir va acollir la primera edició de la Nit de l’Esport amb la presència de les entitats locals. Un acte que va voler reconèixer el treball i mèrits obtinguts pels clubs i esportistes gavanencs durant la temporada passada. Durant la gala, es va poder gaudir d’una exhibició d’acroioga a càrrec d’Accura i de zumba per part de l’escola Body&Soul.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez va recordar la figura de Maite Martí dient que “estic segura estaria emocionada d’estar avui aquí”. En la seva intervenció, Sánchez va dir que “la ciutat tenia un deute amb els clubs i esportistes, perquè és gràcies a vosaltres Gavà és esport”. L’alcaldessa va afirmar que “la ciutat ha progressat i tots i totes n’han estat part implicada. Des de l’Ajuntament coneixedor de la importància que l’esport sempre ha tingut al municipi, l’hem dotat d’equipaments i serveis de qualitat” i va afegir que “sé que calen millores i treballarem per fer el màxim”, però també va reconèixer que "els temps són difícils, els recursos són els que són i no sempre podem arribar a tot arreu.”

Cinc categories

Els guardons que es van concedir al llarg de la vetllada es van dividir en cinc categories. En total es van lliurar prop de 90 diplomes. En la primera es van guardonar els equips que van aconseguir l’ascens de categoria o bé van quedar entre els tres millors. Una segona categoria va reconèixer les millors classificacions dels esportistes a nivell individual. En la tercera es va premiar la participació d’equips en categoria estatal i la quarta va reconèixer els esportistes que no militen actualment a cap club de la ciutat. La darrera categoria va reconèixer la tasca dels qui han treballat o treballen pel foment dels valors esportius.

Entre els diferents premiats hi havia el pilot de ral·lis, Pepe Oriola, la llançadora de martell, Laura Redondo, l’esportista Dani Comas o l’entrenador del Barça, Xavi Pascual qui va fer arribar un vídeo agraint aquest premi per part de la seva ciutat. Un premi que va recollir la seva dona donat que ell es trobava a Munic amb motiu del partit d’Eurolliga. Altres premiats van ser els equips Specials del Club Bàsquet Gavà, Héctor Pérez i Asier Sánchez pel seu esforç i esperit de superació, a l’equip I 3 Triatlon de l’entitat Accura per la seva campanya Tinc un somni i Antoni López “Antoñito” per la seva capacitat de superació cada dia i més de 28 anys dedicat al Club Futbol Gavà. Altres guardons, pels seus èxits, van ser equips del Club Handbol Gavà, Club Futbol Gavà, Club Voleibol Gavà, Projecte Softball Gavanenc, Escola Futbol Gavà, Club Bàsquet Gavà així com esportistes del Club Atletisme Gavà, Gavà Runners, UM Eramprunyà, Mugendo o Club Pesca Esportiva.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix