Un miler d’atletes participen en la III Sansi de Sant Feliu

El letó Sumskis i la ucraïnesa Lebedieva es van imposar en la prova dels deu quilòmetres, mentre que García i Loehr van guanyar la cursa dels cinc mil metres.

Al voltant del miler de participants van prendre part, aquest diumenge passat, en la tercera edició de la Cursa Popular Ciutat de les Roses-La Sansi, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament. La matinal atlètica va començar amb les curses de menors amb 175 inscrits, dividits en tres curses. El programa va continuar amb les proves dels 5 i 10 quilòmetres.

El letó Edgars Sumskis, en categoria masculina, i la ucraïnesa Inna Lebedieva, en la femenina, es van proclamar campions en la distància dels deu quilòmetres. Sumskis (La Sansi) va fer un temps de 32’55’’. Josep Arnal (Joves Atletes de Berga, 32’57’’) i Guillem Fernández (JAB Berga, 33’23’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, Lebedieva (La Sansi) va aconseguir arribar primera amb un registre de 38’47’’, seguida de Laia Conesa (Triatló Vallirana, 39’39’’) i Giulla Rigodanza (39’44’’).

A la distància dels cinc quilòmetres, el guanyador a la categoria masculina va ser Marcos Garcia, amb un temps de 15’41’’. Rodrigo Torres (The Crew, 15’44’’) va ser segon, mentre que Iván Alcalá (Pratencs AA, 16’01’’) va arribar tercer. D’altra banda, la primera classificada en la categoria femenina va ser Sara Loehr (The Crew) amb un registre de 18’11’’. A continuació van arribar Albada Blay (Slop.cat Sabadell, 19’53’’) i Núria Cascante (JAB Berga, 20’04’’).

Redacció / Foto: La Sansi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix