S’esvaeixen els somnis de la UE Cornellà a la Copa del Rei

L’equip de Jordi Roger va plantar cara durant gairebé una hora davant de l’actual campió, el Reial Madrid, però no va poder donar la sorpresa en el partit d’anada (1-4) que es va jugar al Power8 Stadium.

Festa gran al Power8 Stadium de l’RCD Espanyol on gairebé 29.000 persones van poder presenciar el partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei que va enfrontar la UE Cornellà i el Reial Madrid CF. Els gols de Varane (2), Chicharito i Marcelo deixen a la UE Cornellà en una situació molt complicada per accedir a la següent ronda de la competició. Tot i que encara queda l’enfrontament de tornada, el Reial Madrid es va encarregar de sentenciar pràcticament l’eliminatòria davant una UE Cornellà que va donar una molt bona imatge, però no va poder acabar de donar la sorpresa davant la gran qualitat i definició en atac dels madrilenys, que van presentar una alineació amb molts jugadors no habituals a l’onze titular.

El marcador es va moure molt aviat després que James servís un córner perquè Varane rematés de cap i fes l’1 a 0. L’alegria de l’actual campió de la Copa del Rei li va durar molt poc, ja que deu minuts després Pep Caballé va guanyar una pilota i Josele, sense deixar caure l’esfèric, va assistir a Òscar Muñoz que va batre a Navas per tornar la igualtat a l’enfrontament (1-1). Posteriorment, James va poder avançar de nou al Reial Madrid, però va ser de nou Varane, que va demostrar un cop més la seva superiorioritat en el joc aeri davant la defensa cornellanenca fent 1 a 2 després d’un córner llançat aquest cop per Isco. A la represa, Chicharito va sorprendre Segovia amb un xut creuat ampliant el compte per al Reial Madrid en el minut 53. I el definitiu 1 a 4 va arribar en el minut 75 quan Segovia va rebutjar un xut de Isco i Marcelo, molt atent a la jugada, va acabar per signar el definitiu resultat. En definitiva un partit per al record i per a la història de la UE Cornellà.

Per televisió

La Premsa del Baix va poder seguir el partit d’ahir al vespre des d’un canal de televisió que el va oferir en directe. Cal recordar que la UE Cornellà va vetar al Power8 Stadium l’accès al nostre mitjà de comunicació després que, des del departament de premsa i amb el vistiplau de la junta directiva presidida per Alejandro Talavera, es denegués a la nostra publicació les dues acreditacions sol·licitades per cobrir informativament el partit d’anada de la Copa del Rei impedint d’aquesta manera poder exercir la nostra tasca amb normalitat com havíem fet en les altres tres eliminatòries (Real Jaén, Zamora i Leioa).

De totes maneres, des de la direcció de La Premsa del Baix es va creure adient mantenir la línia professional que exercim des de fa anys i informar, tot i els impediments que vam tenir, als nostres lectors d’un esdeveniment esportiu tan important com el d’ahir.  

 

ENTRENADORS

Carlo Ancelotti (Real Madrid CF): “hem jugat un partit seriós. L’ambient al camp ha estat molt bé i, a més, hem tingut molts aficionats que ens han donat suport. Penso que el Cornellà ha treballat molt bé, ha lluitat i ha mostrat molt bona organització i la gent pot estar contenta amb l’espectacle. El Cornellà ha merescut el gol pel treball que ha realitzat.”

Jordi Roger (UE Cornellà): “Hem fet un partit molt complet, i els jugadors han estat a l’altura i ho han deixat tot però davant tens tot un Reial Madrid. Penso que les sensacions que han viscut els meus jugadors mai les oblidaran. No estem acostumats a jugar en estadis de Primera i sempre agrada veure un camp ple. M’hauria posat les botes si hagués pogut. Aquesta Copa del Rei és un premi que tenim.”

 

ZONA MIXTA

Reial Madrid CF:

Varane:“És la competició on marco més gols. Estic content pel partit, per la victòria de l’equip i pels meus primers gols de la temporada. Espero poder marcar més. El públic estava amb nosaltres i havia molts madridistes donant-nos suport a l’estadi.”

Chicharito: “L’afició ens ha donat molt suport i cal agrair-li. El més important és treure una important victòria a l’anada. Amb tos els rivals als quals ens enfrontem, l’entrenador ens demana que siguem professional i que els guardem respecte.”

UE Cornellà:

Pep Caballé: “Ha estat espectacular, una gran festa i, per tant, l’1 a 4 és una anècdota. Penso que en el Nou Estadi Municipal les forces s’haguessin igualat.”

Xavi Pelegrí: “Sabíem que en aquest cap tot seria més difícil. Ara toca gaudir de l’experiència al Santiago Bernabeu el pròxim desembre.”

Segovia: “Inoblidable, ja que jugar davant de jugadors com aquests és totalment increïble.”

Joel Marín: “Tot ha estat com un somni d’un nen petit. S’ha donat una bona imatge i l’equip ha perdut davant de futbolistes d’altre nivell.”

Òscar Muñoz: “He tingut una oportunitat i ha anat a dintre. Estic molt content pel gol. Penso que la qualitat ha marcat la diferència. Som jugadors de Segona B i quan estem perdent per 1 a 3 no m’ha agradat gens que Marcelo comenci a donar volteretes. Comprenc que ho celebri però cal tenir un poc de saber fer.”

 

FITXA

UE CORNELLÀ-REIAL MADRID (1-4)

UE CORNELLÀ: Segovia; Joel, Arnau, Dani Martí, Pelegrí (Martí, 56'), David, Sergio Gómez, Pep Caballé, Xemi (Luís, 65'), Josele (Gallar, 56') i Òscar Muñoz.

REAL MADRID CF: Navas; Arbeloa, Carvajal, Varane, Nacho, Khedira, Illarra, James (Marcelo, 59'), Isco (Medrán, 75'), Chicharito i Benzema (De Tomás, 75').

GOLS: 0-1 (10’): Varane; 1-1 (20’): Óscar Muñoz; 1-2 (36’): Varane; 1-3 (52’): Chicharito; 1-4 (75’): Marcelo.

ÀRBITRE: Jaime Latre, del col·legi aragonès. Ha amonestat el local Joel (87'); i el visitant Carvajal (62').

CAMP: Power8 Stadium. Un total de 28.895 espectadors.

 

Marçal Fontanals / Foto: Real Madrid CF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix