El Prat de Llobregat va ser la capital catalana del pàdel

Enric Sanmartí i Adrian Biglieri, en homes, i Anna Viñes i Eli Duran, en dones, es van adjudicar el Campionat de Catalunya Absolut al Prat de Llobregat.

Un total de 232 parelles van participar en el XXII Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel que es va celebrar al Pàdel Barcelona-El Prat. La parella Enric Sanmartí i Adrian Biglieri, en homes, i Anna Viñes i Eli Duran, en dones, van ser els campions de l’edició d’aquest any. La competició ha comptat amb la presència dels jugadors més destacats del país i ha demostrat el bon nivell organitzatiu de la Federació Catalana i el club organitzador, així el potencial esportiu que el país té en aquesta disciplina en auge.

En categoria masculina de Primera Categoria, Enric Sanmartí i Adrian Biglieri es va imposar a la final (1/6, 6/1 i 6/0) a la parella Gerard Company i Rubén Rivera, mentre que en categoria femenina la victòria final ha estat per Anna Viñes i Eli Duran, que van vèncer per 6/3 i retirada de la parella Marcela Ferrari i Núria Rivas per indisposició d’aquesta última durant el primer set.

A les altres categories els guanyadors van ser els següents:

Campions 3ªcateg. A. García-J. Campaña // Finalistes C. Gonzalo-O. Rivas

Campions 4ªcateg. L. de Quadras-J. Mari // Finalistes C. Gunfaus-A. de la Fuente

Campiones 1ªcateg. E. Durán-A. Viñes // Finalistes N. Rivas-M. Ferrari

Redacció / Foto: Convergència Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix