Viladecans, seu de la III Concentració de les Seleccions Catalanes de Menors de voleibol

Els entrenaments se celebraran en el Poliesportiu del Centre i estan convocats diversos jugadors i jugadores d’equips del Baix Llobregat.
El Poliesportiu Municipal del Centre de Viladecans acollirà aquest diumenge a la tarda el tercer entrenament de seleccions catalanes de menors. Per a les seleccions cadets es tractarà del seu tercer entrenament, mentre que per a les seleccions infantils el segon. La selecció catalana cadet femenina estrenarà seleccionadors: Arseni Llenas, com a primer entrenador, i Iván Silverio, com a segon. Dos dels entrenadors amb millors resultats del vòlei català a les darreres temporades. D’altra banda, les dues seleccions infantils duran a terme el segon entrenament de la temporada a les ordres de Xavi Perales, en categoria femenina, i de Sergio Fernández, en masculina, amb l’objectiu de preparar el Campionat d’Espanya Autonòmic.

Convocatòria
Anna Sierra, del CV Viladecans, ha estat convocada per la selecció catalana infantil femenina, mentre que Àlex Espinar, del CV Sant Boi, està a la llista masculina. D’altra banda, a la categoria cadet masculina, el cridat per Catalunya és Alejandro Cano (CV Sant Boi), i en fèmines estan convocades Júlia Gutiérrez (Get Blume-CV Sant Esteve), Ariadna Cantarell (CV Sant Esteve) i les integrants del CV Viladecans María Lladó, Montse Salvador i Andrea Díaz.

Marçal Fontanals / Foto: Fed. Catalana Voleibol


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix