El CEBLLOB inicia la campanya Baix Aventura 2013

Té com a objectiu oferir una proposta d’activitats des d’un vessant esportiu i recreatiu a tots els joves de la comarca.

Per novè any consecutiu el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) organitza amb la col·laboració dels punts d’informació juvenils dels municipis del Baix Llobregat el programa Baix Aventura, programa que té com a objectiu oferir una proposta d’activitats des d’un vessant esportiu i recreatiu per a tot el jovent de la nostra comarca.

La difusió de la campanya es fa a través dels punts d’informació juvenil (PIJ) i el Facebook del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Per a més informació s’ha activat una nova secció dins del web del Consell (www.cebllob.cat), Baix Aventura, on disposeu de dos subseccions (Activitats – Inscripcions), per podeu trobar l’oferta d’activitats i descarregar-vos tota la informació que posa al vostre abast el Consell Esportiu.

Oferim dos torns de l’activitat de surf a Zarautz: 28-29 i 30 de juny i 5-6 i 7 de juliol de 2013. Les inscripcions ja són obertes.

Marçal Fontanals – CEBLLOB / Foto: AZ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix