Daniela Campillo, campiona de Catalunya Absolut de golf

La viladecanenca va acabar primera després de tres intenses jornades d’una competició que es va celebrar a Infinitum Golf de Tarragona

Viladecans també brilla en el món del golf. La viladecanenca Daniela Campillo, amb un total de 209 cops (-4), es va proclamar campiona de Catalunya Absolut 2024, reconeixement de la Federació Catalana de Golf després de tres intenses jornades de competició al recorregut Lakes, a Infinitum Golf (Tarragona).

EDLO22 Daniela 8

Golf Daniela Campillo 2021 2

Campillo va mostrar el seu domini des de la primera jornada i no va trobar rival en les tres jornades de joc. Amb targetes de -3 i -2 els dos primers dies, i amb el trofeu gairebé assegurat, La jugadora baixllobregatina va aixecar el peu de l'accelerador i els seus 72 cops (+1) van acabar en un total de 209 (-4). El subcampionat va ser per a Carlota Carmona, amb 217 (+4), a vuit impactes de la campiona.

Daniela Campillo Sep21

L'any passat, Campillo va ser subcampiona com a júnior, proclamant-se campiona de Catalunya. Al seu palmarès d'enguany, cal afegir la novena posició en el Campionat d'Espanya Absolut, celebrat entre el 30 de maig i el 2 de juny a Jerez de la Frontera.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix