L’AE Penya Esplugues arrenca la pretemporada

L’equip de Robert Caneda jugarà l’11 de setembre la final de la Copa Catalunya

El sènior femení de l’AE Penya Esplugues, que jugarà un any més a Primera Divisió, ha arrencat la pretemporada amb empenta i il·lusió. A les ordres de Robert Caneda, que s’ha reincorporat al cos tècnic, les jugadores ja fa dues setmanes que han començat els entrenaments.

AEPE SÈNIOR FEMENÍ 5

Carreguen les piles a fons per afrontar els reptes de la temporada 2019-20. Abans de la Lliga i la Copa de la Reina, la primera competició oficial serà dimecres 11 de setembre amb la final de la Copa Catalunya contra el CFS Eixample, de Barcelona, al Pavelló Nord, de Sabadell. D’entusiasme i dedicació no en falten en aquest equip que manté la seva columna vertebral i que s’ha reforçat amb experiència i joventut. Després de l’excel·lent campanya de l’any passat, l’equip es disposa a seguir creixent i a consolidar-se a 1a divisió, on és l’únic representant català.

AEPE SÈNIOR FEMENÍ 3

Aquest cap de setmana jugarà el primer amistós contra el Cervera–Segarra Femení. La setmana entrant també s’enfrontarà a l’FS Castelldefels i al Ripollet FS, respectivament. Dies enrere, va realitzar un stage a Gironella, amb diverses sessions intensives a la pista de l'històric F.S. Gironella.

Redacció / Fotos: AE Penya Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix