El millor bàsquet femení català s’aplega a Cornellà de Llobregat

L’equip blanc –Grup 1- va vèncer al blau per 67 a 61 en l’Allstar de Copa Catalunya femenina

L’Allstar de Copa Catalunya femenina es va celebrar ahir diumenge al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, escenari un dia abans en la categoria masculina. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i televisat per La Xarxa, va aplegar una selecció de jugadores del Grup 1 i Grup 2 de la màxima categoria catalana.

Tal com va passar dissabte amb els nois, l'equip blanc (Grup 1) va aconseguir guanyar per 67 a 61 a l’equip blau (Grup 2) després d'estar gairebé tot el partit per darrere del marcador. Va ser un enfrontament marcat per un ambient festiu en el qual van poder gaudir més de 1.000 persones. L'MVP del partit va ser Barbara Torrón (Roser), amb 16 punts i 3 rebots, amb un 15 de valoració.

En el concurs de triples, la guanyadora va ser Anna Jòdar, jove jugadora del GEiEG, que va derrotar a la final a Cristina Peña, del Basket Almeda. Les altres participants en el concurs van ser: Sònia Pascual del Unilever Viladecans, Laura Arias del CEJ L'Hospitalet, Anna Boleda del Barça CBS, Anna Arola de l'Arenys Bàsquet, Elena Silva del JET - QSport i Hannah Kador, del Platges de Mataró.

Redacció / Foto: FCBQ

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix