Reconeixement a Telma Cester, campiona del món júnior de wakeskate

La rider catalana entrena al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels

El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona va ser escenari ahir d’una recepció a la catalana Telma Cester, que amb 11 anys es va proclamar campiona del món júnior de wakeskate -i quarta en categoria Open- en el campionat disputat a Mèxic.

En l’acte, Gerard Figueras va felicitar la rider, que ha estat acompanyada de Manel Pinto, president de la Federació Catalana d’Esquí Nàutic, i Iñaki Anitua, entrenador de l’esportista. És la primera medalla d’or en un mundial a nivell estatal en aquesta disciplina de surf sobre l'aigua, on se surfeja en una taula de fusta sobre les onades produïdes per una barca. Cester va guanyar a principis de novembre el Mundial júnior i va acabar quarta en la categoria Open, tot i competir amb noies de molta més edat, en els Cable Wakeboard Open World Championships 2016, celebrats a l’Acuaski Action Park de Morelos (Mèxic).

Telma Cester s’entrena habitualment al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, on disposa de les instal·lacions de l’Olimpic Cable Park, un dels millors equipaments de l’Estat i l’únic homologat per acollir campionats d’aquesta disciplina.

Redacció / Foto: Generalitat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix