Chouati i Parrado guanyen La Sansi de Sant Feliu de Llobregat

La cinquena edició va aplegar més de 900 persones en les proves absolutes i uns 230 menors a les infantils

Oussama Chouati, del CA Manresa, amb un temps de 32’59’’, i Raquel Parrado, del Club La Sansi, amb 37’53’’, van aconseguir el podi en les categories masculina i femenina, respectivament, en la cursa de 10 quilòmetres celebrada en la cinquena edició de La Sansi de Sant Feliu aquest diumenge 13 de novembre. Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres, Alejandro Rodríguez, de l'ISS LHospitalet, amb 15’55’’, i Marina Bagur, de l’FC Barcelona, amb 18’42’’, van ser els primers a travessar la línia de meta.

cursa nens lasansi

La competició es va iniciar amb les proves de categoria infantil, on hi havia 230 menors inscrits en quatres curses de diferents edats. Posteriorment es van fer les curses de 5 i 10 quilòmetres, en un recorregut que passava pel centre de la ciutat, i amb arribada a la pista d'atletisme de Sant Feliu de Llobregat. En les proves absolutes van travessar la línia d'arribada més de 900 atletes.

Redacció / Fotos: La Sansi