Més d’un miler d’atletes participen en la IV Mitja Marató del Prat

Carles Castillejo (Castillejo&Caceres RC) i Arantxa Suau (Fisiologic.com) s’imposen en l’edició d’enguany

Aquest cap de setmana es va celebrar la quarta edició de la Mitja Marató del Prat de Llobregat, on també es va organitzar una Cursa de 5 Quilòmetres. El Club Pratenc AA va ser l’organitzador de les dues proves i va comptar amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Atletisme. Les dues proves van aplegar més d’un miler de participants.

A la distància de la Mitja Marató, el guanyador en la categoria masculina va ser el viladecanenc Carles Castillejo (Castillejo&Caceres RC) amb un temps final d’1h09’59’’. Nacho Cáceres (Castillejo&Caceres RC, 1h’10’00’’) i David Guiamet (J’arribu, 1h11’33’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Arantxa Suau, del Fisiologic.com, amb un registre de 1h’29’09’’. Segona va ser Nerea Costal (CA Running, 1h29’20’’) i tercera Clàudia Capdevila (Adidas Runners Barcelona, 1h30’27’’). Va completar la distància un total de 731 atletes.

D’altra banda, a la distància dels cinc quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Àlex Rodríguez (ISS, 16’06’’) seguit de David Gómez (Pratenc AA, 16’13’’) i Benito Ojeda (Cies Domingo Catalán, 16’15’’). Sara Gómez, del Pratenc AA, es va imposar en la categoria femenina amb un temps de 18’35’’. Sara Benedi (Cornellà Atlètica, 19’37’’) i Lorena Cubillas (Avinent Manresa, 19’52’’) foren segona i tercera respectivament. Van completar la distància 325 atletes.

Redacció / Foto: JJ Vico

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix