Les vallesanes van haver de treballar molt per guanyar el títol

L’FC Barcelona i BM Granollers, campions de la Supercopa de Catalunya

El Palau Municipal d’Esports de Sant Feliu de Llobregat va acollir la competició

El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat va ser escenari ahir de les dues finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol. L’FC Barcelona, en la categoria masculina, i el KH-7 BM Granollers, en la femenina, es van proclamar campions de l’edició d’enguany. Una gran festa del millor handbol català, que ha comptat amb l’organització de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el CH Sant Llorenç–Sant Feliu i la Federació Catalana d’Handbol.

A la tarda es va celebrar la final femenina entre el KH-7 BM Granollers i el CH Amposta Lagrama, amb victòria de les vallesanes per 29 a 25. L’enfrontament sempre va estar dominat per les granollerines, que van arribar a la mitja part amb una diferència favorable de sis goles (16-10). A la represa, la tònica va continuar sent la mateixa tot i la reacció final de les de la capital del Montsià. Míriam González, extrem del KH-7 BM Granollers, ha estat escollida millor jugadora del partit, mentre que la portera del CH Amposta, Marta Gálvez, ha estat la millor portera.

Posteriorment es va disputar la final masculina entre l’FC Barcelona i el KH-7 BM Granollers, amb triomf final dels blaugrana per 30 a 25. El partit va tenir dues parts molt diferenciades. Mentre que la primera va ser igualada, a la segona el Barça sempre va anar per davant en el marcador tot i que no va poder assegurar el títol fins a la recta final. Adrià Figueras, pivot del Fraikin BM Granollers, va ser escollit millor jugador del partit, mentre que el porter del FC Barcelona Lassa, Gonzalo Pérez de Vargas, fou el millor porter.

Redacció / Fotos: FC Barcelona-Ràdio Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix