Es presenta a Sant Feliu la Supercopa de Catalunya d'Handbol

El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro acollirà demà les dues finals

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir l’acte de presentació oficial de les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d’Handbol. A l’acte, presidit per l’alcalde de Jordi San José, també hi va assistir Lourdes Borrell, regidora d’Esports, Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d’Handbol i Gabriel Hernández, president del CH Sant Llorenç-Sant Feliu, a més de representants de luxe dels quatre equips finalistes, Xavi Pascual, entrenador de l’FC Barcelona Lassa, Adrià Figueras, jugador del Fraikin BM Granollers, Mateu Castella, entrenador del CH Amposta Lagrama i José Luis Villanueva, entrenador del KH-7 BM Granollers. Totes les autoritats presents van coincidir en fer palesa la importància d’aquesta competició i el fet de celebrar aquestes finals a Sant Feliu de Llobregat, Ciutat HandboliCat 2016. A més de reconèixer la gran tasca que s’està fent des del club i l’ajuntament per fer créixer l’handbol a la ciutat.

Els tècnics, per la seva part, van reconèixer que, tot i la càrrega de partits a causa del calendari tan atapeït, una final és una final, i que tots quatre equips sortiran a la pista amb la convicció de poder aconseguir aquest títol i que de ben segur que es veuran dos grans partits.

Per últim, el missatge de tots assistents va ser el desig que demà, el Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, s’ompli de gom a gom (cal recordar que l’entrada és gratuïta). A les 17.15 hores se celebrarà la final femenina i a les 21 hores, començarà la gran final de la Supercopa de Catalunya en categoria masculina, dos partits que ens asseguren un gran espectacle del millor handbol català.

Trobada de mini handbol i presentació dels equips

En el marc de les activitats que acull Sant Feliu com a Ciutat Handbolicat, el diumenge passat, 23 d'octubre, es va celebrar una trobada de mini handbol que va incloure diverses activitats entre les 9 i les 19 h, tant al Pavelló Andrey Xepkin com al Camp de Futbol de Les Grases. 

D'altra banda, un dia abans, el dissabte 22, el Club d'Handbol Sant Llorenç va fer l'acte formal de presentació dels equips per a la temporada 2016-2017. L'entitat té actualment més de 270 jugadors i jugadores, distribuïts en 22 equips. La principal novetat d'enguany però, és la creació d'un nou equip al club adreçat a persones amb discapacitat psíquica, amb l'objectiu de fer arribar la pràctica de l'handbol a tothom. Aquest nou equip s'ha posat en marxa gràcies a la col·laboració de l'entitat Demanoenmano i la Federació Catalana d'Handbol. El nou equip jugarà en una lliga formada per 10 equips de tota la província de Barcelona.  

Redacció / Foto: Ràdio Sant Feliu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix