Els verds no van estar al nivell esperat

La Unió Esportiva Cornellà ja no podrà tornar a fer història

No va poder accedir a la següent ronda de la Copa del Rei després de perdre davant l’Hèrcules per 2 a 1

Punt final a la trajectòria de la UE Cornellà a la Copa del Rei 2016-2017. L’equip de Jordi Roger va quedar eliminat de la competició després de perdre per 2 a 1 davant de l’Hèrcules d’Alacant al José Rico Pérez i no va poder accedir a la següent ronda. D’aquesta manera van deixar escapar una bona oportunitat per enfrontar-se a un rival de la Lliga Santander que actualment disputa competició europea tal com va succeir fa un parell d’anys (cal recordar que els baixllobregatins van jugar davant del Reial Madrid).

Els gols de Javi Flores, de lluire directe, i José Gaspar, aquest des del punt de penal, va ser un handicap difícil de superar pels verds tot i que Enric Gallego va escurçar l’avantatge local a nou minuts per al final. Els cornellanencs van intentar forçar la pròrroga, però els hi va faltar temps suficient per assolir el repte.

HÉRCULES: Iván Buigues; Dalmau, Román, Pol Bueso, Paco Peña, Checa, Miñano (Omgba, 62'), Javi Flores (Chechu Flores, 72'), Nieto, Gaspar i David Mainz (Juanma Espinosa, 84').

CORNELLÀ: Marcos; Òscar Sierra, Lucas, Borja, Lulu, Uche, Pep Caballé (Antonio, 62'), Marc Caballé (Ripoll, 72'), Enric Gallego, Abraham (Ahmed, 80') i Gómez.

GOLS: 1-0 (32’): Javi Flores. 2-0 (57’): José Gaspar (pti.). 2-1 (81’): Enric Gallego.

ÀRBITRE: Varón Aceitón, del col·legi balear. Va expulsar per doble cartolina groga a Uche en el minut 57. Va amonestar també a Iván, Román, Checa, Lucas, Enric Gallego i Antonio.

ESTADI: José Rico Pérez. Unes 7.000 persones

 

Redacció / Fotos: Diario Información

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix