El Cros Solidari per la Salut Mental acull prop dels 700 participants

Rubén Castro i Laia Martí van guanyar la prova Open dels vuit quilòmetres

Un any més, Sant Boi de Llobregat va acollir el Cros Solidari per la Salut Mental. Un esdeveniment esportiu on es va conjugar l'activitat física saludable i la solidaritat cap a aquelles persones que pateixen alguna patologia mental. Diumenge passat, el Parc de la Muntanyeta va ser l’escenari de la celebració, per onzè any, del Cros Solidari per la Salut Mental. La prova atlètica, que va aplegar prop dels 700 participants, es va emmarcar dins dels actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que es van celebrar ahir dilluns el 10 d’octubre. Durant diversos dies es van fer diferents actes al llarg del territori vinculats amb aquesta data assenyalada a favor de la salut mental, entre ells, la III Jornada Esport i Salut Mental del Parc Sanitari el passat 6 d'octubre.

En aquesta edició del 2016, el Cros va oferir la possibilitat demostrar la nostra solidaritat amb aquells que més ens necessiten. La "Volta solidària per la Salut Mental". Es va poder córrer o caminar tots junts per la Salut Mental, durant 500 metres. Per a la "Volta Solidària".

Els guanyadors

A la categoria masculina, Rubén Castro (Running Parc) es va imposar en els vuit quilòmetres Open amb un temps de 26’11’’. Alberto López (GA Lluïsos Mataró, 27’05’’) i Víctor González (Sant Boi, 27’10’’) van acabar segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Laia Martín (Gavà Triatló) amb un registre de 32’48’’. Aranzazu Sánchez (Rokanegras, 34’35’’) va ser segona i M. Helena Gaeta (34’56’’), tercera.

santboi cros1

santboi cros2

La resta de guanyadors per categories van ser els següents: Beth Cáceres i Josep Cubero (aleví), Guillem Font i Julia Hurtado (benjamí), Raúl Villalonga (cadet/juvenil masc.), Tarikua Muñoz (infantil/cadet/juvenil fem.), Marc Otín (infantil masc.) i Martí Balcells i Aina Porta (prebenjamí).

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix