Sant Feliu de Llobregat celebra la seva gran festa de l’esport

Es van guardonar una vintena d’esportistes i equips en un acte que es va celebrar a la Sala Ibèria

La Sala Ibèria va acollir aquest passat dissabte 1 d’octubre la quinzena edició de la Nit de l’Esport de Sant Feliu de Llobregat. Durant l’acte es va reconèixer una vintena d’esportistes i equips pels mèrits aconseguits durant la temporada 2015-2016. Els premis es van dividir a títol individual o equips de totes les entitats esportives locals que van presentar candidatura.

Entre els guardonats cal destacar l'equip tècnic de la Penya Barcelonista de Sant Feliu, l'equip de futbol sala (A) de la Penya Recreativa de Sant Feliu, l'equip mini femení del Club Bàsquet Santfeliuenc, a la directiva del Club Petanca San José, l'equip aleví (A) del Santfeliuenc FC, l'equip absolut femení de la secció de waterpolo del Club Natació Sant Feliu, l'equip aleví (A) de la Penya Blanc i Blava de Sant Feliu i l'equip cadet (A) masculí del Club Handbol Sant Llorenç.

A nivell personal es va guardonar la dedicació i els bons resultats esportius aconseguits per Roser Flavià, del Club Ciclista Sprint Bike; Laia Tarruella, del Club Rítmica Sant Feliu; Víctor Fernández, de la secció de natació del Club Natació Sant Feliu; Judit Palacios, del Club Taekwondo Molero; i Christian Carrillo, de la Unió Esportiva Sant Feliu (UNES).

Mencions especials

Al marge dels premis a les diferents entitats esportives locals, es van lliurar mencions especials per destacar la trajectòria o les fites aconseguides durant la passada temporada per diferents esportistes de la ciutat. Entre els noms propis guardonats destaca José Maria Palacios, del Club Taekwondo Molero; Enric Artal, expresident de la Penya Barcelonista SF; Vicente Toledano, expresident de la Peña Recreativa Sant Feliu; Manuel Cano pel seu 40è aniversari de comunicació esportiva a la ciutat; Núria Marquès, nedadora del Club Natació Sant Feliu; al Club Taekwondo Molero; i Joaquín Rivas per la seva tasca informativa al llarg d'aquests anys i la seva implicació amb els clubs de la ciutat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix