El Club Bàsquet Prat, a punt per a l’inici de la Lliga

L’actual campió de la Lliga Nacional Catalana LEB s’enfrontarà a la primera jornada davant de l’FC Barcelona Lassa.

Aquest divendres començarà una nova temporada a la LEB Or. De nou, el CB Prat participarà en la segona competició nacional amb l’objectiu d’aconseguir la permanència i no patir tant com en el darrer any. Aquest cop sense ser equip vinculat al Joventut de Badalona.“Nosaltres som un equip de formació, però demanaré el màxim esforç de tots els meus jugadors, ja que ens ajudarà a créixer a nivell individual en una Lliga molt competitiva i en la que hem de potenciar aquesta formació amb una competitivitat que ens porti a estar en tot moment el més amunt possible per optar com més aviat millor a la salvació”, explica Roberto Sánchez, tècnic del conjunt pratenc. Sánchez tindrà com ajudant a Salva Camps.

Els pratencs s’estrenaran a la Lliga davant de l’FC Barcelona Lassa a la pista blaugrana (Ciutat Esportiva Joan Gamper) aquest diumenge 2 d’octubre a les 18.00 hores.

La plantilla

L’equip 2016-17 està format pels bases Xavi Forcada (1.93) i Sergi Costa (1.90); els escortes Xavi Moix (1.86), Álex Ros (1.92) i Marc Sesé (1.90, CB Castelldefels); els alers Xabi López (2.00) i Milan Nikolic (2.00, Sloboda Usize de Sèrbia); l’ala-pivot Pep Ortega (2.01, Breogán); i els pivots Gerbert Martí (2.06), Óscar Amo (2.04) i Terrence Bieshaar (2.08).

Campions

El segon títol consecutiu de la Lliga Nacional Catalana LEB aconseguit diumenge passat al Pavelló Joan Busquets és una bona dosi de moral pels baixllobregatina per afrontar una Lliga molt exigent. El CB Prat es va imposar a la final l’Actel Força Lleida, mentre que a les semifinals va vèncer al Torrons Vicenç CB L’Hospitalet.

Redacció / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix