El CB Prat buscarà revalidar el títol de la Lliga Catalana LEB

S’enfrontarà a les semifinals davant del Torrons Vicens VCB L’Hospitalet al Pavelló Joan Busquets.

Aquest cap de setmana hi haurà campió de la Lliga Nacional Catalana LEB 2016, que enguany arriba a la seva dissetena edició. La competició se celebrarà íntegrament en el Pavelló Joan Busquets del CEM Estruch del Prat de Llobregat. Després de disputar-se una fase de classificació prèvia entre el Torrons Vicens CB L’Hospitalet i el CB Tarragona 2017, ja està configurada les semifinals amb la participació del CB Prat.

Els 'pota blava' s’enfrontaran precisament davant del Torrons Vicençs CB L’Hospitalet (dissabte 24 d setembre, 19 hores), mentre que l’altra semifinal enfrontarà a l'FC Barcelona Lassa i l’Actel Força Lleida (17 h). Els dos guanyadors jugaran la final diumenge 25 de setembre a les 12.15 hores.

Cal destacar que el CB Prat és l’actual campió de la Lliga Nacional Catalana LEB. El preu de les entrades de cada jornada (semifinals de dissabte i final de diumenge) és de 5 euros. En cas que l’amfitrió, el CB Prat, no arribés a la final, l’entrada per aquest partit serà gratuïta.

Redacció / Foto: CB Prat Joventut

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix