Torna la UE Santboiana a la competició

Els baixllobregatins del nou tècnic Lewis Williams s’enfrontaran davant de l’FC Barcelona al Baldiri Aleu aquest dissabte en el primer partit de Lliga de la Divisió d’Honor.

Aquest cap de setmana comença la temporada de rugbi a la Divisió d’Honor, la màxima categoria d’aquesta espectacular modalitat esportiva. Torna la Lliga amb representació comarcal. La UE Santboiana vol aspirar a estar entre els millors de la classificació a la fase prèvia i estar en els playoff pel títol. Un recorregut molt llarg i que començarà demà.

Els blaus s’enfrontaran al Barça amb un gran protagonista a la banqueta, ja que Lewis Williams es fa càrrec de l’equip blau en la seva segona etapa a la banqueta en substitució de l’australià Michael Broad. A més, Ricardo Martinena, nou Director Esportiu de la UE Santboiana, es retrobarà amb el seu antic equip.

Un atractiu derbi català que se celebrarà demà dissabte 17 de desembre en el Baldiri Aleu (16h). Cal recordar que els blaugrana no han guanyat cap enfrontament davant els del Baix Llobregat en les darreres dues lligues.

Incorporacions i baixes

Les altes són les d’Àlex Palomo (FC Barcelona), Paolo Ragazzi (Petrarca, Itàlia); Mikel Huarte (Única RT), Jeremy Bergue (JOP, França), Prieto Moreschi (Rugby Viada, Itàlia) i Sam Sturgess (Otago, Nova Zelanda). Mentrestant, les baixes són les de Michael Broad (entrenador), Niels Van de Ven, Jaume Genebat, Josh Casey, Steve Castle, Jamie Chipman i Liam Nichols.

Redacció / Foto: www.edurols.com

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix