Foto de família (directius, jugadors, entrenadors, patrocionadors, etc)

El CB Cornellà 2016-17 es presenta en el Parc Esportiu Llobregat

Durant l’acte l’entitat blava també va donar a conèixer la remodelada web.

 

 

El Parc Esportiu Llobregat va acollir, ahir divendres, la presentació oficial del Club Bàsquet Cornellà 2016-17. Un acte que va comptar amb la presència de José Manuel Parrado, regidor d’Esports, Salvador Valls, el responsable tècnic del departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, així com els patrocinadors del club i altres persones vinculades a l'entitat.

Durant la seva intervenció, José Manuel Hernández, president de l’entitat blava, va fer una radiografia de l’estructura esportiva i va dir que s’ha “recuperat la branca femenina amb un increment important de jugadores”. A més, va indicar que “som un club obert i volem seguir sent un referent a nivell comarcal, català i nacional”. Referent al primer equip va sentir-se “molt orgullós, ja que tenim cinc jugadores de la pedrera. Això indica clarament el treball que estem fent actualment. Per a nosaltres és molt important la part de formació”. També va agrair la col·laboració dels patrocinadors així com de l’Ajuntament per “la possibilitat de poder gaudir d’una instal·lació com la del Parc Esportiu Llobregat.”

D’altra banda, Marc Solanes, director esportiu i entrenador del sènior A masculí, va deixar ben clar que “l’objectiu del primer equip és continuar millorant i poder competir amb aquells equips que no va poder fer-ho la passada temporada per assolir la permanència”. Preguntat sobre les opcions que té el seu equip d’estar enguany als playoff va indicar que “no és la nostra fita, però si els resultats ens acompanyen i som competitius tindrem possibilitats de ser-hi”. Finalment, com a director esportiu va explicar que “l’entitat vol seguir fomentant el bàsquet a la ciutat i poder aconseguir els resultats desitjats.”

També van intervenir els capitans, Néstor Zamora que va manifestar que “els playoff estan lluny. Tanmateix l’equip espera ser competitiu en una categoria difícil amb equips que també s’ha reforçat molt”. D’altra banda, Àlex Sanmartín va dir en la seva intervenció que “nosaltres hem de treballar, i els resultats ja vindran. Som un dels grups més complicats de la categoria i això ens exigeix molt.”

Posteriorment es va realitzar una presentació dels jugadors, del cos tècnic i de la resta d’integrants de l’equip (fisiterapeuta, speaker, preparador físic, delegat).

Nova web

D’altra banda, ja està en marxa el nou web del CB Cornellà. Rosa Ramos, responsable de comunicació del club, va donar a conèixer les novetats del remodelat espai digital que tindrà l’entitat esportiva. L’objectiu, va dir Ramos, “és que fos una pàgina web pràctica, dinàmica, accessible i fàcil de treballar amb una imatge actual i moderna.”

Redacció / Fotos: LpdB


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix