Llum verda a la Lliga Nacional Catalana EBA de bàsquet

Aquest cap de setmana comença la trenta-cinquena edició de la competició amb la participació del CB Cornellà, BBA Castelldefels, CB Santfeliuenc i BC Martorell.

Tot és a punt per l’inici de la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA. Aquest proper cap de setmana se celebrarà la primera jornada de la fase prèvia.Un total de vint-i-dos equips seran els protagonistes entre els quals hi ha el CB Cornellà -foto-, BBA Castelldefels, Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc i BC Martorell-Solvin. La fase prèvia s'inicia amb una lligueta de tots contra tots (jornada del 4, 11 i 18 de setembre) estructurada en els següents vuit grups (els equips baixllobregatins estan enquadrats en l’1, 4 i 5).

GRUP I

JAC Sants

CB Cornellà

CB Castellbisbal

GRUP IV

BBA Castelldefels

Vive-El Masnou Basquetbol

Arenys Bàsquet Joventut

GRUP V

Ciutat de les Roses CB Santfeliuenc

CB Cerdanyola Al dia A

BC Martorell-Solvin

La fase final tindrà lloc del 20 al 22 de setembre amb unes eliminatòries prèvies que enfrontarà als primers classificats dels vuits grups: el primer del grup 8 contra el primer del grup 6 (A), el primer del grup 7 contra el primer del grup 1 (B), el primer del grup 4 contra el primer del grup 2 (C) i el primer del grup 3 contra el primer del grup 5 (D).

Els guanyadors accediran a les semifinals previstes pel dissabte 24 de setembre: el guanyador de l'eliminatòria A contra el de la D, i el guanyador de l'eliminatòria C contra el de la B. La Final es jugarà diumenge 25 de setembre.

Redacció / Foto: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix