La UE Cornellà es classifica per a la segona ronda de la Copa del Rei

L’Associació Esportiva Prat cau eliminada per la mínima davant del Lleida Esportiu a Mollerussa.

Ahir es va celebrar la primera eliminatòria de la Copa del Rei a partit únic, amb la participació del Cornellà i El Prat. Una de freda i una altra de calenta per als nostres representants comarcals. La UE Cornellà es va classificar per a la segona ronda de la competició gràcies a un gol de Borja en la pròrroga, mentre que l’AE Prat va ser superat per al Lleida Esportiu, que també va guanyar per la mínima.

Tant Cornellà com Sanse no van tenir gaires opcions clares de gol a la primera part. La millor la va protagonitzar el visitant Pipe Sáez en una rematada que va treure Marcos en una gran intervenció del porter. A la segona meitat, el Cornellà va ser més ambiciós i Enric Gallego, en una gran rematada de cap aprofitant una centrada des de l’esquerra, va fer l’1 a 0. Ja en temps d’afegit, el Sanse es va quedar en inferioritat però va ser capaç de marcar i forçar la pròrroga. I en el temps extra, un error del porter visitant en la sortida va permetre marcar Borja de cap a dos minuts per al final.

CORNELLÀ –SAN SEBATIÁN DE LOS REYES (2-1)

CORNELLÀ: Marcos; Óscar Sierra, Lucas, Borja, Lulu, David García, Pep Caballé, Uche, Enric Gallego (Édgar, 86’), Ahmed (Éder, 46’) i Gómez (Ripoll, 60’).

SAN SEBASTIÁN DE LOS REYES: Santomé; Dani Ramos, Pipe Sáez, Rangel, Lluch, Arroyo, Dani Pichín (Sergio, 90’), Toni Arranz, Fer Ruiz, Mancebo (Negredo, 74’) i Navas (Kofi, 56’).

GOLS: 1-0 (78’): Enric Gallego. 1-1 (94’): Negredo. 2-1 (118’): Borja.

ÀRBITRE: Rives Leal, valencià. Va amonestar als locals Ripoll, Lulu, Óscar Sierra i Édgar; i als visitants Kofi, Arroyo, Pipe Sáez, Negredo (2A, 95’) i Rangel. Vermella a Toni Arranz (93’).

CAMP: Nou Municipal. Uns 500 espectadors

D’altra banda, la primera part a Mollerussa va ser molt igualada, encara que sense gaires oportunitats per als dos equips. A la represa, el Lleida Esportiu va obrir el marcador en una jugada por la banda dreta que finalitza amb una assistència de Miki Muñoz que va aprofitar Fran Moreno.

LLEIDA ESPORTIU – EL PRAT (1-0)

LLEIDA ESPORTIU:Campos; Rubio, Quintillà, Valiente, Max, Toño Vázquez, Fran Moreno (Javi Casares, 77’), Miki Muñoz, Guillem Martí (Doncel, 71’), Cristian Gómez i Cristian Alfonso (Noel, 89’).

EL PRAT: Toni Texeira; Oriol Dot, Barnils, Aitor Lario, Rovira, Prior, Putxi, Xavi Pluvins (Javi Lara, 62’), Fran Piera (Ignacio, 69’), Nacho del Moral (Óscar Muñoz, 69’) i Ernest Forgas.

GOL: 1-0 (60’): Fran Moreno.

ÀRBITRE: Yuste Querol, valencià. Va amonestar als locals Miki Muñoz i Cristian Gómez; i als visitants Óscar Muñoz, Ernest Forgas i Putxi.

CAMP: Municipal de Mollerussa. Uns 800 espectadors

Redacció / Foto: Lleida Esportiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix