Sant Boi de Llobregat, seu de dos campionats europeus juvenils

Les dues competicions de pentatló modern i softbol comptaran amb la participació de més de 400 esportistes

Sant Boi de Llobregat acollirà, a partir del 27 de juliol, dos campionats europeus juvenils de pentatló modern i softbol. Les dues competicions comptaran amb la participació de més de 400 esportistes (120 al campionat de pentatló modern i 300 al campionat de softbol). L'Ajuntament ha reconegut fa uns dies (a l'acte d'homenatge a l'esport local) la tasca de projecció de la ciutat a l'àmbit europeu que fan les federacions catalanes de beisbol i pentatló modern.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, presentarà el proper dilluns, 25 de juliol, a l'equipament de Can Massallera (sala de conferències), les dues competicions esportives en companyia del president de la Federació Catalana de Pentatló Modern, Jesús Sanz, i el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, Jordi Vallès. El Campionat d'Europa Juvenil de Pentatló Modern tindrà lloc entre els dies 27 i 31 de juliol, mentre que el Campionat d'Europa de Softbol Femení Juvenil es farà de l'1 al 6 d'agost.

Més de 400 esportistes

La competició de pentatló modern comptarà amb la participació d'uns 120 esportistes de 21 països. La selecció espanyola competirà amb 6 esportistes catalans i una esportista de Galícia. Les proves es disputaran a les instal·lacions del Consell Català de l'Esport a Esplugues (esgrima i natació) i a l'Estadi Municipal de Futbol Joan Baptista Milà de Sant Boi (cursa i tir).

D'altra banda, a la competició de softbol participaran 300 persones procedents de 12 països. Els partits es jugaran a l'Estadi Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi i a Can Torelló (Gavà).

Redacció / Foto: Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix