Tot a punt per a la dissetena edició del Voleiboom

La competició castelldefelenca acollirà el Màster classificatori per a la Final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja 2x2 absolut.

El cap de setmana del 16 i 17 de juliol se celebrarà a Castelldefels la dissetena edició del Voleiboom. En el marc d’aquesta prova homologada, la Federació Catalana de Voleibol organitzarà el Màster classificatori a la Final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja 2x2. El vencedor de la prova serà la parella que representarà Catalunya en la final estatal que tindrà lloc a Fuengirola (Màlaga) per quart any consecutiu -el cap de setmana del 26 al 28 d’agost- a la Reserva del Higuerón de la localitat andalusa.

El requisit que es demana a la parella que representi a Catalunya en la final del Campionat d’Espanya és que tingui la seva llicència tramitada per un club català, en cas que la parella no compleixi aquest requisit, la plaça passarà al següent equip classificat i així successivament fins a tenir la millor parella classificada i seleccionable per a representar el vòlei platja català a la gran final del Campionat d’Espanya absolut 2x2.

La prova atorgarà punts tant pel rànquing estatal com pel rànquing català, l’entrada al quadre principal es realitzarà mitjançant punts nacionals i la situació en el quadre es determinarà per seeding. Així doncs, des de dissabte hi participaran un total de 16 equips, dotze directament classificats per rànquing més quatre classificats en la prèvia que tindrà lloc divendres, sent tots els partits a partir del dissabte al millor de tres sets. La prèvia tindrà lloc divendres tarda, amb una participació d’un màxim de 16 equips, en grups de quatre on els dos primers de cada grup es creuaran per a disputar un partit classificatori al quadre final de dissabte, i on els partits es disputaran a un set.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix