El CBS Sant Boi, a punt per al playoff de la Lliga Nacional de Softbol

Les baixllobregatines, que s’enfrontaran davant l’Atlético San Sebastián, iniciaran la final jugant els dos primers partits a casa.

Aquest diumenge 10 de Juliol a les onze del matí arrenca el playoff de la Liga Nacional Divisió d’Honor de Softbol al Camp Municipal de Sant Boi de Llobregat. El CBS Sant Boi, s’enfrontarà al Atlético San Sebastián en una jornada de doble partit. Les baixllobregatines repetiran final davant del mateix rival de l’any passat. Les basques arriben a la fase decisiva de la temporada amb el factor camp a favor seu, després de finalitzar primeres a la Lliga regular. I així jugaran tres partits la setmana vinent a Sant Sebastià, en cas que fossin necessaris.

Convocatòria per l’Europeu

Nou jugadors catalans han estat convocats per participar amb la Selecció Espanyola Juvenil al proper Campionat d’Europa Júnior, que es disputarà a Gijón i Oviedo del proper 11 al 17 de Juliol. Dels nou, cinc sín de clubs baixllobregatins: en Roger Porcar i Omar Hernández, del CB Viladecans, i l’Edgar Rodríguez, Àlex Flores, Sergio Gutiérrez i Alejandro Martín, del CBS Sant Boi. La Selecció Espanyola es troba al Grup B del campionat, i s’enfrontarà a Holanda, República Txeca, Rússia i Lituània. A l’altre grup es troben Itàlia, Alemanya, França, Suècia i Gran Bretanya.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix