Sant Boi reconeix els èxits esportius de la temporada

Un total de 41 esportistes individuals i 34 equips esportius locals han assolit grans resultats durant els darrers dotze mesos.

Un any més es va celebrar una jornada dedicada a l’esport santboià amb els jardins de l’Ateneu Santboià com escenari. Un total de 650 persones del món de l'esport local van ser les grans protagonistes de l’acte de reconeixement als èxits de la temporada 2015-16. Els guardonats han estat 41 esportistes a títol individual i 34 equips, pertanyents a 18 entitats de 16 modalitats esportives diferents, que van rebre una placa commemorativa de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora d'Esports, Antonia Barragán. L'acte va ser presentat pel periodista de TV3 Jordi Robirosa en presència de 800 persones.

Mèrits individuals

Cal destacar els èxits com el campionat del món d'ultratrails de l'atleta sènior Pau Capell, la condició de finalistes al Campionat d'Europa absolut dels gimnastes Joel Plata i Rubén López, la victòria de Javier Delgado a la prova de 400 metres tanques dels Jocs del Mediterrani U23 i la medalla de plata a l'Europeu júnior de la mateixa distància, el segon lloc a la Copa d'Europa de pentatló modern del juvenil Marc Troya o la victòria al campionat d'Espanya i la participació al campionat del món d'escacs de la jugadora sots 12 Joana Ros.

Mèrits col·lectius

Pel que fa als equips locals, el Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha guanyat la Copa i ha obtingut el subcampionat de les lligues de Divisió d'Honor sènior tant en categoria masculina com femenina, a més dels títols estatals sots 19 femení i aleví, infantil, cadet i sots 18 masculí, l'equip júnior del Club de Bàsquet Sant Boi ha guanyat el campionat de Catalunya de nivell A i el sènior ha ascendit a Primera Divisió Nacional masculina i els equips sènior masculí i femení del CR Ciutat Cooperativa han ascendit de categoria.

Accions d'especial interès esportiu

Durant l'acte, es van lliurar també premis especials en reconeixement a la tasca de diverses persones i entitats que realitzen accions d'especial interès esportiu i social: Ángel Miralles, Luisa Huidobro i Acadèmia de Blll Fipball (èxits i esperit de superació en ball esportiu en cadira de rodes), Sergio Garrote (èxits i esperit de superació en ciclisme adaptat), Jaume Picasal (trajectòria en el món del rugbi), Gemma Deumal (gestió esportiva), Associació de Voluntaris de Protecció Civil (implicació en l'organització d'esdeveniments esportius), Federació Catalana de Beisbol i Softbol i Federació Catalana de Pentatló Modern (projecció de la ciutat en l'àmbit europeu).

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix