El Gavà passa a l’eliminatòria decisiva per pujar a Segona B

Santboià i Espluguenc no assoleixen l’ascens, el Martorell jugarà l’any vinent a Segona Catalana per ascensos compensats, i s’ajorna el partit del Sant Andreu de la Barca per la mort d’un jugador, fill d’un directiu.

Els gavanencs van fer bons els pronòstics i van aconseguir accedir a la tercera i darrera eliminatòria dels playoff d’ascens a Segona B. Els de Juanma Pons van fer valer el resultat de l’anada (van guanyar per 3 a 0 a La Bòbila) per sentenciar l’eliminatòria tot i que van ser capaços ahir de tornar a guanyar gràcies a un gol de Cano demostrant la superioritat dels blaugrana en aquesta ronda. Avui se sortejarà la darrera eliminatòria a la seu de la RFEF.

Fitxa:

ALMAGRO: Astillero; Mini (José Vicente, 75´), De la Hoz, Pedro (Carlos García, 65´), Juanpe, Gascón, Douglas (Juanlu, 58´), Luis Paz, Chendo, Moraga i Santana.

GAVÀ: Eric; Joel, Roger, Pujol, Cazorla, Dani (Marco, 57´), Nico, Pla, Baillo, Boris Garros i David (Cano, 73´).

GOL: 0-1 (80’): Cano.

ÀRBITRE: Gómez Blázquez, col·legi madrileny. Grogues a De la Hoz; Dani i Pujol.

CAMP: Manuel Trujillo. Uns 2.300 espectadors.

Altres resultats

Gran decepció en el Joan Baptista Milà, on el Santboià es va quedar a portes d’assolir l’ascens a Tercera Divisió. La Jonquera va aconseguir el bitllet per a la categoria superior després d’empatar com a visitant (1-1 i fer valer els gols a domicili (a l’anada va acabar amb empat a zero). Aaron Bueno, de penal, ha avançat el Santboià al minut 61, però només set minuts després Ignasi Massó, de la Jonquera, va establir la igualada i el gol de l'ascens, aguantant després les envestides dels locals.

47upinu8sfy5cxxp6

A la fase d’ascens a Primera Catalana, l’Espluguenc tampoc va poder aconseguir el seu objectiu tot i guanyar en el partit de tornada per 3 a 2. L’Almacelles va fer valer l’1 a 0 de l’anada per pujar de categoria.

D’altra banda, el Martorell no va poder fer valer el 3 a 1 de l’anada en la promoció d’ascens a Segona Catalana. Tot i perdre per un clar 5 a 1 davant del Matadepera, els del Baix Llobregat Nord assoliran l’ascens pels descensos compensats de Ripollet i Fundació Herms a Primera Catalana. I el Sant Andreu de la Barca no va jugar davant de La Torreta en el partit de tornada a Can Salvi, ja que el partit es va suspendre per la mort d’un jugador local, fill d’un directiu del club baixllobregatí, amb senyals de violència. El cos el van trobar al costat del riu Llobregat. En el partit d’anada, l’enfrontament va finalitzar amb empat a zero.

Redacció / Fotos: Havok CF Gavà-FC Santboià

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix