El CF Gavà s’exhibeix davant l’Almagro a La Bòbila

Els blaugrana va ser molt superiors i van deixar pràcticament sentenciada l’eliminatòria davant del conjunt manxec.

Hauria de passar una autèntica catàstrofe a Almagro perquè el Gavà no pogués ser a la darrera eliminatòria dels playoff d’ascens a Segona B. I és que els homes de Juanma Pons, que ahir va dirigir el partit des de la grada per sanció, van oferir un gran partit demostrant una gran superioritat davant l’Almagro (3-3) en el partit d’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens.

La feblessa defensiva i la nul·la capacitat ofensiva dels manxecs van facilitar el treball al conjunt blaugrana que es va avançar en el marcador als cinc minuts. Niko Kata culmina una gran jugada de David Jiménez després d’una badada defensiva visitant. Sense temps per recuperar-se, l’Almagro va encaixar el segons després d’una gran passada de Cazorla a Boris Garros, que va saber definir perfectament davant Astillero. A la segona part, els de Dario Rodríguez van millorar i van disposar de les dues primeres opcions de gol (Douglas i Santana). Raíllo va reclamar un possible penalti que el col·legiat no va concedir, Boris Garros va rematar una pilota al travesser (61’) i a la següent jugada, Boris Garros va protagonitzar una jugada espectacular que va culminar amb una passada al segon pal a Raillo que va rematar a plaer fent el tercer gol.

Al final del partit, Juanma Pons, tècnic del Gavà, va destacar que “l’eliminatòria no està decidida, ja que queden 90 minuts encara i pot passar de tot. Ens ha sortit un gran partit perquè l’haviem preparat molt bé. Els jugadors han estat impressionants”. D’altra banda, Dario Rodríguez, entrenador de l’Almagro, va dir en roda de premsa que el Gavà té “jugadors de gran nivell i és difícil que perdonin els errors. A la tornada sortirem amb intensitat, i intentarem omplir el camp amb 2.500 persones. Avui, el Gavà ha estat superior a nosaltres.”

Fitxa:

Gavà: Éric Alcaraz; Joel, Roger, Pujol, Cazorla, Pla, Niko Kata, Iu Ranera (Cervantes, 80´), Raíllo, Boris Garros (Cano, 76´) i David Jiménez (Dani Iglesias, 68´).

Almagro: Astillero; Juan Carlos (Mini, 66´), De la Hoz, Carlos García (Douglas, 46´), Juanpe, Gascón, Juan Luis (Moraga, 58´), Luis Paz, Chendo, Pedro i Santana.

GOLS: 1-0 (5´): Niko Kata. 2-0 (11´): Boris Garros. 3-0 (62´): Raíllo.

ÀRBITRE: Yuste Querol (col·legi valencià). Grogues als locals Cazorla, Joel i Raíllo; i als visitants De la Hoz y Juan Luis.

CAMP: La Bòbila. Uns 1.600 espectadors.

 

Redacció / Fotos: Álex Gallardo (FCF)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix