Sant Feliu acollirà la XVIII Trobada de Minihandbol Ciutat de les Roses

Hi ha prevista la participació d’uns 300 nens i nenes de trenta equips d’arreu de Catalunya.

Aquest dissabte 4 de Juny 2016, el Club Handbol Sant Llorenç amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, organitzarà la que serà la XVIII Trobada de Mini-Handbol Ciutat de les Roses, activitat està inclosa al Circuit d’Activitats HandboliCat de la Federació Catalana d’Handbol.La trobada, que es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin, es disposarà de tres pistes, on 30 equips amb més 300 nens i nenes –en categoria benamí i aleví- podran gaudir d’aquest gran esport com és l’handbol.

Aquesta Trobada de MiniHandbol vol ser una festa de l’handbol per a tots els nens i nenes, pares i mares, entrenadors, aficionats, per tal de prendre l’esport com una eina educadora, compartint amb altres nens i nenes, amb altres pares, amb altres entrenadors, amb altres aficionats de diferents indrets del nostre país les nostres experiències. L’esport és competició i la competició no ha d’estar renyida amb els aspectes educatius que ens ajudin a formar nens i nenes que hagin optat per l’handbol. 

Durant tot el dia a la zona exterior de darrere del Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin, hi haurà diferents activitats d’oci i de recreació per tal que els nens i nenes que participin puguin gaudir no només jugant a handbol sinó realitzant altres activitats amb inflables, llits elàstics, etc.

Exposició

D’altra banda, aquest divendres 3 de juny, a les 19.30 h, s'inaugura a l'auditori del Palau Falguera l'exposició "75 anys d'Handbol a Sant Feliu". La mostra commemora i reviu els 75 anys de vinculació entre Sant Feliu i un esport que es va convertir en referent gràcies a les fites de l'handbol santfeliuenc des de l'any 1960 fins al 1991. Es tracta d'històries plurals i diverses d'un esport que va tenir el seu bressol al pati de les escoles i que avui recupera el temps perdut amb el Club d'Handbol Sant Llorenç. La mostra està organitzada pel Club d'Handbol Sant Llorenç i el comissari i redactor és l'historiador Juan Antonio Díaz, a partir de la recerca documental i d'imatges facilitada per l'Arxiu Històric del Baix Llobregat. "75 anys d'Handbol a Sant Feliu" es podrà visitar fins al 19 de juny, de dimarts a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix