El poliesportiu de Can Roca de Castelldefels té data de remodelació

La primera fase de la reforma estructural començarà el proper setembre i compren la reforma estructural de les tres piscines.

Les obres de reforma i restauració del complex poliesportiu de Can Roca començaran el dia 1 de setembre vinent. Amb una duració prevista de cinc mesos, els treballs se centraran en la reforma estructural de les tres piscines i el seu entorn. Una remodelació necessària a causa del deteriorament de la instal·lació esportiva amb un cost aproximat d'uns 2.060.000 euros. “La reforma del complex poliesportiu de Can Roca suposarà una millora substancial en els elements estructurals de les tres piscines, un avenç important en la qualitat del servei a l'usuari de piscina”, explica el regidor d'Esports, Fernando Cerpa. La segona fase de les obres, prevista per a mitjans de 2017, inclou la remodelació de diferents espais com la recepció, l'entrada i els vestuaris.

Impacte de les obres

Durant els cinc mesos que duri l'actuació les piscines romandran tancades i fora de servei. Amb la voluntat de minimitzar l'impacte de les obres, està previst aillar de manera estanca aquests espais perquè la resta de serveis que ofereix el complex, com ara el gimnàs o la pista poliesportiva, no es vegin afectats i puguin continuar funcionant amb normalitat, tot i que puntualment poden patir alguna afectació.

A més, l'Ajuntament continua treballant per oferir alternatives a les persones usuàries de les piscines durant els mesos que durin les obres. En aquesta línia, s'ha arribat a un acord perquè aquestes persones puguin utilitzar les piscines o bé del Club de Tennis Castelldefels (CTC) o bé del centre Granvia Mar.

Redacció / Foto: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix