La FEEC lliura els premis de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu

Gavà va ser la ciutat escollida enguany en un acte organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va lliurar els premis de la novena Copa Catalana i onzè Circuit de Raquetes de Neu 2016 a Gavà. L’acte, organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà, va aplegar als corredors guardonats de la temporada i a nombrosos participants del circuit.

Pere Fàbregues, del Corredors de fons de Viladecavalls, i Laia Cuevas, Associació Esportiva Sant Vicenç de Montalt, van ser els guanyadors de la 9a Copa Catalana de Raquetes de Neu i han rebut el merescut reconeixement durant la vetllada. D’altra banda, Xavier Capdevila (Obrint Traça Club Esportiu) i Marta Morera (Club Esquí Girona) foren els subcampions de la copa. La tercera plaça va ser per Marc Toda (CE La Xiruca Foradada) i Rosa Valls (AE Mountain Runners del Berguedà).

Durant la vetllada també es van lliurar els guardons a les entitats que han sumat més punts i que han participat amb més socis a les diferents proves, sis en total, a la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu 2016. En el marc de la Copa, l’AE Mountain Runners del Berguedà va rebre el primer premi. Corredors de fons de Viladecavalls va rebre el segon premi, i l’AE Matxacuca, el tercer. Pel que fa al circuit, el primer premi va ser pel CE La Xiruca Foradada; el segon per ex aequo per l’ACE Mataró, CE Reddis i la UM Eramprunyà. El tercer també el van compartir dues entitats, CE de la Segarra i CE Sant Joan Despí.

A més, durant la vetllada van rebre el reconeixement un grup de setze muntanyencs que van completar com a mínim cinc de les sis proves del circuit català de raquetes de neu.

Redacció / Foto: FEEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix