Arnal i Carbonell es coronen a la XVII CX Cursa Delta Prat

La prova atlètica va registrar un nou rècord d’arribats amb un total de 886 participants.

El corredor Josep Arnal, del JAB-Joves Atletes de Berga, amb un crono de 32’02’’, i la viladecanenca Míriam Carbonell, amb un registre de 39’41’’ que li va permetre revalidar un títol que va aconseguir l’any passat, van ser els guanyadors de la dissetena edició de la CX Cursa Delta Prat, disputada ahir al matí sobre un circuit urbà i amb arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart.

 KIM6927

La 17a edició de la CX Cursa Delta Prat, organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme del Prat de Llobregat, va aconseguir enguany rècord d’arribats, amb 886 corredors que han creuat la línia de meta. Unes 1.100 persones han pres la sortida d’aquesta carrera que discorre per l’Avinguda Verge de Montserrat, una de les principals artèries de la ciutat, en un doble circuit de cinc quilòmetres totalment pla. El recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

La calor que feia ja a les 9 del matí i un fort vent lateral han estat els enemics a batre per tots els atletes i han impedit molts corredors aconseguir millors cronos, tal i com va declarar ja a la línia de meta el guanyador de la cursa, Josep Arnal, que arribava a la cita amb marques inferiors al rècord de la prova. El corredor de Berga entrena habitualment al Prat. La guanyadora de la prova femenina, Míriam Carbonell, va començar la cursa “amb molts nervis, per la responsabilitat d’intentar tornar a guanyar”. A la prova també ha pres part el corredor olímpic Carles Castillejo, immers ja en la preparació dels Jocs Olímpics de Río de Janeiro, on participarà a la prova de la marató.

Per clubs, el guanyador ha estat el Pratenc Associació d’Atletisme, tot i que els amfitrions van cedir la seva posició al Castillejo-Cáceres Running Club. En categoria femenina es van imposar les atletes del Club Mediterrani. Els millors atletes locals han estat els pratencs Víctor Álvarez de la Cruz i Sonia Giménez. Els premis van ser lliurats per Patrícia Galdames, presidenta del Pratenc Associació d’Atletisme; Josep Maria Canalias, director de Delta; Marta Pérez Pueyo, directora del Centre de Banca Comercial del Prat i Cornellà de Catalunya Caixa i Débora García Barrios, regidora de Salut i Consum de l’Ajuntament del Prat. Seguidament s’han disputat les respectives curses infantils amb un gran ambient familiar i esportiu.

Classificacions (1O km)

MASCULÍ

1.Josep Arnal Ahullo                        0:32:02

2.Ricard Pastó Llobera                     0:32:15

3.Juan Manuel Álvarez Ramos          0:32:26

FEMENÍ

1.Miriam Carbonell Vita                    0:39:41          

2. Laura Vilchez Sequera                  0:40:24

3. Jessica Bonet Bonet                     0:41:15

 

Redacció / Foto: Cursa Delta Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix