L’Associació Esportiva Prat torna a Segona Divisió B

Els pota blava van fer valer el resultat del partit d’anada per assolir un històric ascens a Tajonar tot i perdre, i el Santfeliuenc es mantindrà a Tercera Divisió.

Dos anys després, l’AE Prat torna a la Segona Divisió B. El conjunt del Sagnier va perdre per 1 a 0 davant d’Osasuna B en el partit de tornada de l’eliminatòria de campions del playoff d’ascens a Segona B, però va fer valer el 3 a 1 de l’anada per assolir un ascens històric per al club.

La primera part va ser molt intensa on l’Osasuna B va començar manant. Els navarresos van tenir bones opcions per marcar, però la defensa i el porter visitants van mantenir la porteria a zero. Els de Pedro Dólera, a mesura que van transcórrer els minuts, van igualar les forces. Al descans, el marcador reflectia el 0 a 0 inicial. A la represa, el filial va intensificar la seva presència a l’àrea pratenca. I en el minut 72, una falta lateral servida per Arana i rematada de cap de Miguel Díaz al segon pal deixava al Prat en una situació complicada tot i que encara era equip de Segona B.

Permanència i renovació

D’altra banda, l’ascens de l’AE Prat a Segona B ha comportat ha permès la permanència matemàtica del Santfeliuenc a Tercera Divisió. Així, el club baixllobregatí militarà per quarta temporada consecutiva a la quarta categoria del futbol nacional espanyol. A més, Andrés González continuarà com a tècnic dels blanc-i-blaus. Serà el desè any consecutiu de l’entrenador a la banqueta del conjunt santfeliuenc.

Fitxa:

Osasuna B: Álvaro; Julen, Irigoyen (Arana, 65’), Steven, Galarza, Imanol García, Barja, Morillas, Javi Martínez (Jaime, 53’), Miguel Díaz i Borja (Naceur, 53’).

El Prat: Toni Texeira; Albarrán, Aitor Lario, Rovira, Fede; Putxi, Jaime Fuentes (Ion Vázquez, 62’), Javi Lara; Nacho del Moral (Sascha, 90’), Ignacio i Jordi Sánchez (Elhadji, 59’).

Gol: 1-0 (72’): Miguel Díaz.

Àrbitre: Hermosilla Alaña, del col·legi de la Rioja. Grogues als locals Imanol Garcia; i als visitants Sascha, Putxi y Albarrán.

Camp: Tajonar. Uns 1.000 espectadors, dels quals 400 eren del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: AE Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
175

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix