El CF Gavà es classifica per a la segona eliminatòria d’ascens a Segona B

Un gol de Pla, a deu minuts per al final, va permetre que els blaugrana guanyessin un Marino de Luanco (3-2) que va tenir dos cops la possibilitat de passar a següent ronda.

La Bòbila va poder viure, ahir a la tarda, un d’aquells partits que seran recordats durant molt temps. I és que el Gavà va ser capaç d’aixecar dos cops una eliminatòria davant del Marino de Luanco asturià i finalment es va classificar per a la segona ronda dels playoff d’ascens a Segona B.

El Gavà no tenia tot a favor per no patir tant, però als sis minuts els asturiants van capgirar l’eliminatòria amb un gol de Pablo Hernández després d’un error defensiu blaugrana. Els de Juanma Pons es van refer i van aconseguir remuntar gràcies a un gol de Cazorla, de penal, i en els primers minuts de la segona meitat un de Raíllo a la sortida d’una falta. Dani López, aprofitant un rebuig del porter Èric Alcaraz, va igualar de nou el marcador i classificar momentàniament al seu equip. El Gavà no va abaixar els braços i va obtenir el premi a la seva constància ofensiva amb un gol de Pla en una rematada de cap a deu minuts del final. Els baixllobregatins ja esperen rival per a la segona eliminatòria d’ascens a Segona B.

Fitxa:

Gavà: Èric Alcaraz, Cazorla, Roger, Pujol, Pla, Niko Kata (Dani Iglesias, 70'), David Jiménez, Iu (Joel, 65'), Raíllo, Boris Garrós i Fortià (Marco, 86').

Marino de Luanco: Davo, Pablo Suárez, Guaya, Pablo Hernández, Samuel (Álvaro, 86'), Boris, Dani López, Geni, Riki (Góngora, 82'), Roberto Suárez (Espolita, 75') i Omar Sampedro.

Gols: 0-1 (6’): Pablo Hernández. 1-1 (28’): Cazorla (pti.). 2-1 (51’): Raíllo. 2-2 (53’): Dani López. 3-2 (80’): Pla.

Àrbitre: Moreno Navarro, del col·legi valencià. Ha amonestat els locals Cazorla i Nico Kata; i els visitants Geni, Samuel, Roberto Suárez i Omar Sampedro. Vermella directa a Juanma Pons, entrenador del Gavà, en el minut 82.

Camp: La Bòbila. Uns 1.700 espectadors.

Roda de premsa:

BLAS GARCÍA (entrenador Marino de Luanco)

“El meu equip ha fet un gran partit, aconseguint dos gols fora de casa però no ha estat suficient per guanyar l’eliminatòria. De totes maneres penso que ens hem merescut passar. Penso que el col·legiat ha condicionat el partit. Estic molt orgullós de la meva plantilla i del grup humà que he dirigit aquesta temporada. No és normal que ens facin tres gols, de fet en tota la temporada no hem rebut tants gols. A partir de l’empat a dos hem tingut la possibilitat de fer el tercer, però no hem estat capaços. El Gavà no ha fet un joc per fer-nos tres gols.”

JUANMA PONS (entrenador del Gavà)

“Ha estat un partit trepidant, on cada equip ha utilitzat les seves armes. El nostre objectiu era no encaixar gols i mantenir la porteria a zero, però el partit s’ha complicat des del principi. L’equip a estat a l’altura, ja que ha posat l’ànima, cor i futbol. La victòria ha estat merescuda per ganes i il·lusió. És la primera vegada que m’expulsen com a entrenador i al final del partit he anat a disculpar-me. Ha estat fruit dels nervis."

Redacció / Fotos: Álex Gallardo/FCF