Més d'un miler de corredors participaran en la CX Cursa Delta Prat

La prova atlètica, que arriba a la dissetena edició, se celebrarà el proper diumenge 22 de maig.

Tancades les inscripcions de la CX Cursa Delta Prat amb una participació de 1070 corredors que es donaran cita el proper diumenge 29 de maig a partir de les 9 hores. al Prat per disputar una de les curses més emblemàtiques del calendari de curses en ruta de Catalunya. Aquest gran esdeveniment esportiu omplirà els carrers d’El Prat de Llobregat de corredors vinguts de tots els racons de la geografia catalana.

Aquesta serà la 17a edició organitzada pel Periòdic Delta, el Pratenc Associació d’Atletisme i amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. La CX Cursa Delta Prat, consta d’un circuit homologat, totalment planer de dues voltes de cinc kilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier i que transcorre principalment per l’eix central de la ciutat. Una de les novetats de l’edició d’enguany és que hi haurà premi al millor equip masculí i femení. Finalitzada la cursa de 10 kilòmetres es disputaran una sèrie de curses pels més petits.

Els favorits

Entre els favorits, tres homes amb una marca per sota de 32 minuts: Josep Arnal, José Manuel Álvarez i Oscar Rodríguez que intentaran batre el rècord de la prova que actualment ostenta el pratenc Sergio Enríquez i José Luis Blanco amb 31’30’’. En noies, Laura Vílchez, Miriam Carbonell -guanyadora de l’any passat- i la pratenca Sonia Giménez, són les màximes aspirants a empotar-se la victòria.

Redacció / Foto: C.D.P

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix